Opendeurdag

Nieuws! Met pijn in ons hart hebben we besloten om de Opendeurdag van zondag 19 september NIET door te laten gaan, in verband met zowel corona-maatregelen als omwille van de verbouwing van cursusgebouw de Hoeve.
We hopen je volgend jaar, in de lente, weer te kunnen verwelkomen, om met Cursuscentrum de Schans kennis te komen maken. Volgende editie: maandag 18 april 2022 (paasmaandag).


Op onze Opendeurdag geven we mini workshops van een uur. Op die manier kun je aan den lijve ervaren wat onze cursussen inhouden. Al onze trainers zijn die dag aanwezig zodat je met hen kennis kunt maken . Tijdens deze dag zijn de cursusgebouwen en het terrein te bezichtigen. De Hoeve, het Koetshuis, onze Yurt waar heel de dag door korte massages aangeboden worden en de zweethutplek waar heel de dag door een vuur brandt en uitleg wordt gegeven over de ceremonies die daar gegeven worden. Ook zijn er veel mensen aanwezig die Cursuscentrum De Schans al langer bezoeken als deelnemer. Daardoor is de sfeer van verbinding en bedding die we uitdragen goed voelbaar tijdens deze dag.    

Deze dag is gratis en je hoeft je niet persé vooraf aan te melden.

Er is gelegenheid om koffie/thee, een drankje, een broodje, een kom soep of een stuk vlaai te kopen. 

Wil je de volgende editie van de opendeurdag zeker niet missen: meld je dan hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief, de Schanskrant (hiernaast of -onder, onderaan de de groengrijze balk).


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.