Mannentrainingen

Als je een schip wilt bouwen, roep dan geen mannen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee.

Mannelijke energie

Noord Amerikaanse indianen zeggen: “Vader zon bevrucht moeder aarde zodat zij het leven kan dragen.” Oude oosterse tradities zeggen weer dat het mannelijke de vormkracht is terwijl het vrouwelijke de essentie is.

Alle mensen hebben zowel het mannelijke als het vrouwelijke in zich. De kunst is om beide te ontwikkelen zodat we onder alle omstandigheden een keuze hebben welke energie die we inzetten. De mannelijke energie komt via de seksualiteit naar buiten. De vrouwelijke energie komt via het hart naar buiten. Dit betekent dat als een man zijn hart kan openen, het vrouwelijke en het mannelijke zich kunnen verbinden.

Kracht

Vaak hoor je mannen zeggen: “Ik moet als man gaan staan.” Het gaat er veel meer om dat een man, ongeacht hoe spannend de omstandigheden zijn, in zijn hart aanwezig kan blijven. Als een man in zijn hart aanwezig is, wint zijn seksuele energie aan kracht, creativiteit en scheppend vermogen.

Klik voor verdere uitleg op onderstaande link:

Theorie

Trainingen

de initiatie – een intensive van vier dagen

Wat is mijn plek

Hoe kan ik mij opstellen, waar moet ik gaan staan, zodat ik maximaal contact heb met mijzelf? Hoe kan ik mijn kracht voelen, mijn creativiteit laten stromen en stoppen met onnodige strijd?

Mannen jaartraject

Persoonlijk leiderschap

In de ‘Tocht naar huis’ staat persoonlijk leiderschap centraal. Om man te worden moeten wij het huis van onze ouders verlaten. Eenmaal man geworden, kunnen wij weer terugkeren naar huis.

Een reis met haka, lichaamswerk en meditatie

Veel mannen leven op de automatische piloot, totaal los van hun lijf en dus hun kracht! In deze mannenworkshop maak je opnieuw contact met die kracht van jouw lichaam. Dat doen we door middel van Haka, lichaamswerk en meditatie.

HERBRONNEN voor MANNEN door te GENIETEN met MATEN

Waar mannen in een veilige omgeving bij elkaar komen ontstaat een unieke verbinding. Een verbinding om in te rusten, te ontdekken wat wordt vastgehouden, daar ruimte in te maken en ermee aan de slag te gaan. Wanneer je je veilig voelt en geaccepteerd voor wie je bent kun je je open stellen voor een ander. Dat stelt je in staat om te ontspannen en op te laden. Je kunt genieten en herbronnen.

De krijgerschool is er voor mannen die de krijger in henzelf willen leren kennen en onderzoeken.
 

Veel mannen worstelen met deze energie, die zich op een gezonde manier laat zien in focus, daadkracht, dienstbaarheid en toewijding. Waarbij jij rekenschap houdt met je eigen welzijn en dat van je omgeving.