Trainers

Jannie Grijzen

Jannie Grijzen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als lichaamsgericht trainer/therapeut. Naast individuele sessies begeleid ik Tantra voor Koppels; Op adem komen en De Ontdekking.

Persoonlijke sessies mogelijk

Arend van Rietschoten

Arend van Rietschoten

Mijn beroepsleven is begonnen op zee: elf jaar lang heb ik gevaren. Daarna heb ik veertien jaar met zeer moeilijk opvoedbare adolescente jongens gewerkt, zowel in Nederland als in de Derde Wereld. Tijdens dit werk ben ik psychologie gaan studeren.

Persoonlijke sessies mogelijk

Maud Offermans

Maud Offermans

Mijn loopbaan ben ik begonnen in het toeristisch bedrijfsleven als gedreven verkoopspecialist, docent en coach. Mijn successen in het bedrijfsleven waren niet zozeer te danken aan het werken volgens de regels, maar dankzij mijn natuurlijke impuls om op zoek te gaan naar mensen hun behoeften. 

Persoonlijke sessies mogelijk

Kerstin Achtenberg

Kerstin Achtenberg

Het is mijn passie mensen de veiligheid en ondersteuning te bieden om, met de voeten in de modder en het hoofd in de wolken, alle facetten van zichzelf te omarmen. Dat wat er nu in je leeft is de ingang naar je zelf.

Marcel Swelsen

Marcel Swelsen

Ik ben mijn beroepsleven begonnen als muzikant en zelfstandig ondernemer. Ruim 20 jaar speelde ik in verschillende bands en had ik mijn eigen geluidsstudio en boekingskantoor.

Geert de Groof

Geert de Groof

Ik ben afgestudeerd als Bachelor in de Orthopedagogie, opgeleid om groei- en ontwikkelingsprocessen van mensen en groepen te ondersteunen. Vanuit deze achtergrond creëer ik mee een warme sfeer waarin mensen zichzelf kunnen ontwikkelen en op eigen-wijze kunnen groeien.

Petra Groeneboer

Petra Groeneboer

In 1999 ben ik in aanraking gekomen met Emotioneel Lichaamswerk bij Koos en Jannie. Dat was voor mij het begin van een mooie ontdekkingstocht naar mezelf. In die tijd heb ik mijn passie voor masseren en het werken met mensen herontdekt.

Persoonlijke sessies mogelijk

San Bogaerts

Al van jongs af aan fascineert het leven me geweldig in al zijn - prettige en onprettige - facetten. Na een jarenlange zoektocht door o.a.

Persoonlijke sessies mogelijk

Anoek Backer

Sinds 2009 geef ik met veel plezier en passie de Tantratrainingen op Kasteel de Schans.

Monique Mizee

Monique Mizee

Sinds 1998 begeleid ik met passie en liefde cliënten in mijn praktijk ruimte aan huis. Gestart met uiterlijke verzorging, massage en Reiki, nu zowel individuele begeleiding als relatie begeleiding. In mijn geschiedenis kom ik veel verlies tegen en verder terug veel 'niet genomen' rouw.

Persoonlijke sessies mogelijk

Joop Dol

Joop Dol

Als jongen wilde ik -zoals velen- bewegen, mijn eigen dingen doen, spelen, lol maken.

Na verloop van tijd leerde ik steeds meer mijn hoofd te gebruiken en was dit de aanloop om te studeren. 

Veerle Smeets

In mijn jonge jaren liep mijn pad vaak net iets anders dan gangbaar was. Op mijn 14e kreeg ik ontheffing van de leerplicht omdat het bestaande schoolsysteem niet bij mij paste. Ik volgde een avondopleiding tot herborist en overdag werkte ik met kinderen en dieren.

Geert Hulselmans

Geert Hulselmans

Wat ik doe is iets dat niet in het oorspronkelijke “levens-pakket” zat. Het is me overkomen; ik heb het beleefd, ervaren, aangenomen en de keuze gemaakt er iets mee te doen. Het is gegroeid en uitgegroeid tot iets dat mijn waarden en talenten weerspiegelt en waarin ik mijn energie kan vrijgeven.

Kirsten Mintjens

Kirsten

Ik heb lang gestudeerd om arts en kinder- en jeugdpsychiater te worden, maar de voor mij echt interessante dingen leerde ik op Kasteel de Schans.

Norbert Arends

Norbert Arends

Luisteren naar wat mijn gevoel me te vertellen heeft en van daaruit aanwezig zijn, in het nu, in contact, en vollop mijn levensenergie laten stromen.

Yvonne Keesmaat

Yvonne Keesmaat

Sinds jaar en dag heb ik interesse in de mens en waarom de mens de dingen doet die hij/zij doet. Ik vond het steeds belangrijker om begrip te kunnen hebben, te accepteren dat een ander anders kan zijn. Niet meer of minder, gewoonweg anders.

Fred Alebregtse

In mijn persoonlijke ontwikkeling was Emotioneel Lichaamswerk het voertuig waarmee ik werkelijk verder kwam. Daarvoor was ik vooral gericht op het begrijpen van wat er in me omging en om dit onder controle te krijgen, zodat ik er geen last van zou hebben.

Albert Mizee

Albert Mizee

In mijn werk als glasinstrumentmaker werken mijn handen en hoofd intensief samen. In 2005 tijdens een echtgenoten weekend ontdekte ik dat ook mijn hart en de rest van mijn lijf het nodige te zeggen hebben. Het heeft toch nog even geduurd voordat ik erop vertrouwde wat mijn hart te zeggen had.

Peter Kelleter

Peter Kelleter

Ik werk als mediator en als trainer en doe dat in zeer verschillende settingen. Mijn oorsprong ligt in het bedrijfsleven met een bedrijfskundige achtergrond, eerst als HR-manager en later bij de vakbeweging.

Jos Duchateau

Jos Duchateau

Als hoofdtaak ondersteun ik het team administratief/organisatorisch. Daarnaast heb ik ongeveer 10 jaar geleden de opleiding Integratieve Massage gevolgd en afgerond.