Massage

Woordeloze heling door respectvolle, liefdevolle aanraking...

Massage, een woordeloos contact

Aanraken en aangeraakt worden, zijn basisbehoeften. Door respectvolle aanraking, voor je eigen grenzen en die van de ander, maakt je contact met de ander, en misschien in de eerste plaats zelfs met jezelf. Door aanraking kunnen emoties en gevoelens, die bevroren zijn in het lichaam, weer ontdooien, waardoor de levensenergie weer vrijer kan gaan stromen.

We bieden weekenden (voor individuen, voor koppels, voor vrouwen) en trajecten aan, evenals massage-introductiedagen en individuele massage-sessies.
Tijdens de opendeurdagen worden korte massages aangeboden, en kan je kennismaken met het weldoende effect van respectvol aangeraakt worden. Voel je welkom om te komen exploreren.
 


Blog: Ik geloof in aanraking, door Petra Groeneboer


Trainingen

3 dagen aanraken, aangeraakt en 'geraakt' worden

Deze 3-daagse is voor iedereen die voelt dat het fijn zou zijn om weer eens te kunnen genieten van aanraken en aangeraakt worden.

Aangeraakt worden is een basisbehoefte

Voor wie is deze training?
Vrouwen die graag aangeraakt worden
én
Vrouwen die graag aanraken 
én
Vrouwen die willen onderzoeken wat aanraking voor ze betekent 
én

Kennismaking

Deze introductiedag is bedoeld voor eenieder die benieuwd is naar het Jaartraject 'Aanraken in Verbinding'. Het biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de trainers en hun werkwijze alsook de massage die je in de cursus zal gaan leren.

Je kunt proeven van een ontspannende massage door zowel te geven als te ontvangen, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.

Trajecttraining over aanraken, aangeraakt én geraakt worden

Aanraken is een basisbehoefte. Toch is het zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend dat daarin voldoende is voorzien. Gemis hiervan op hele jonge leeftijd alsook op oudere leeftijd heeft grote gevolgen voor je lichamelijk en geestelijk welzijn.

Negatieve ervaring met aanraking of andere ingrijpende emotionele gebeurtenissen kunnen zorgen voor het blokkeren van alle levensenergie waardoor je vastloopt in je dagelijks leven.

Een 3-daagse voor iedereen die in vrijheid wil mogen genieten.

Deze workshop biedt jou drie dagen vol met aanraken en aangeraakt worden, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan. Oefeningen in eerlijkheid, helderheid en veiligheid zorgen voor een rustige opbouw.

Aanraken in Verbinding

Deze workshop biedt jullie, als liefdeskoppel of gelegenheidskoppel, drie dagen vol met aanraken en aangeraakt worden, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan. Je gaat het contact en de verbinding met elkaar aan via de aanraking, in zachtheid, rust en stilte.
Oefeningen in eerlijkheid, helderheid en veiligheid zorgen voor een rustige opbouw.

Aanraken-in-verbinding-Massage-koppels_CursuscentrumdeSchans

Massage ontvangen

Wil je graag weer eens warm en respectvol aangeraakt worden? Wil je je lichaam weer bewust voelen, er meer contact mee hebben? Wil je jezelf een kadootje geven?