Echtgenoten / Echt-genieten

Deze meerdaagse workshop is bedoeld voor liefdeskoppels die het verlangen hebben om op een bijzondere manier tijd met elkaar door te brengen.

Het kan zijn dat je relatie gaandeweg niet meer zo spannend is en dat jullie behoefte is meer verbinding te voelen met elkaar. In deze training worden jullie uitgenodigd tijd en ruimte te maken voor elkaar. Wellicht gaan jullie patronen herkennen en erkennen die tussen jullie in staan. Waardoor de liefde voor elkaar niet meer stroomt. Dit weekend (of meerdaagse tijdens weekdagen) ondersteunt jullie bij het aannemen van deze patronen, hier helderheid in te krijgen en je verantwoordelijkheid ervoor te nemen, ieder voor zijn eigen deel. De verstrikking wordt iets losser waardoor je weer meer kan genieten van elkaar. Er is tijd voor elkaar om jouw emoties en gedachten te kunnen delen samen, zonder de ander te willen overtuigen. We gaan naar overgave en het toelaten van je partner. Waardoor jullie de liefde weer voelen stromen en met mildheid naar elkaar kunnen kijken.

Aan het eind van een weekend horen we vaak zeggen: ‘Ik heb tijdens de voorbije dagen echt genoten.’

Jullie zijn welkom voor een weekend echt genieten met je partner met alles wat er tussen jullie leeft!


Bij inschrijving dienen beide partners zich aan te melden. De prijs die vermeld wordt, is per persoon.

Datums

Echtgenoten / Echt-genieten
26 nov 2021 - 20:00 tot 28 nov 2021 - 17:00

Trainer(s)

Monique Mizee
Albert Mizee

Prijs: 
€  405,00

incl. € 180,70 verblijf

Trainers

Monique Mizee

Monique Mizee

Sinds 1998 begeleid ik met passie en liefde cliënten in mijn praktijk ruimte aan huis.

Albert Mizee

Albert Mizee

In mijn werk als glasinstrumentmaker werken mijn handen en hoofd intensief samen.

Ervaringen van anderen

Lieve Monique, Het weekend heeft mij veel gebracht. Ik ervaar meer diepgang en bewustzijn in mijzelf. (...) De gezichtjes van de andere deelnemers doemen steeds op, die draag ik bij me en geven me energie. Tussen E. en mij is nog veel te ontdekken. We zitten in een verbouwing hier en ik merk dat hij weinig ruimte heeft voor werkelijk contact. Ik hoop snel een manier te vinden voor een mooi gesprek. Ik zou heel erg graag samen de jaartraining willen doen als vervolg. Ik hoop dat hij dat ook wil. Dank voor je mooie energie en professionele begeleiding. Omhelzing, J. (sep. 2020)
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.