Jong Zijn (Jongvolwassenen 18-24 jaar)

Jong Zijn is een nieuwe cursus.

Tijdens de Opendeurdag –van maandag 01 april– ook te ervaren door volwassenen en ouders.

Een workshop om kennis te maken met onze nieuwe aankomende cursus voor Jongvolwassenen. Kom meedoen en ervaar wat deze nieuwe training Jong Zijn voor jou of je jongvolwassen zoon of dochter, student, werknemer, cliënt, enzovoort kan doen. Een luchtige laagdrempelige workshop.

Jong-Zijn_Jongvolwassenen_CursuscentrumDomeinDeSchans

De volwassenen, vanaf 25 jaar, tijdens de opendeurdag ook welkom in onze workshop. Samen met de jongvolwassenen lichten we een tipje van de sluier op (een sneak preview). Je ervaart en krijgt een beeld van wat we doen en wat we willen bereiken met deze prachtige doelgroep.

De Jong Zijn training is nieuw. Na een aantal succesvolle edities van Jongvolwassenen trainingen tijdens Zomers Zijn, vonden we het als ‘De Schans’ tijd om onze jongvolwassenen een volwaardige plek te geven in het trainingsaanbod. En voor degenen die met de Schans bekend zijn, is dit op de welbekende Schans-manier.

Jong-Zijn_Jongvolwassenen_CursuscentrumDomeinDeSchans

Jongvolwassenen zijn al een tijd veelvuldig in het nieuws. Hoge werkdruk, burn-out, mentale klachten, angsten, verslavingen, stress, slapeloosheid en ga zo nog maar even door. Afgezien van coaching of psychotherapie is er weinig tot geen aanbod voor deze groep om aan de slag te gaan met hun klachten. Tijdens Zomers Zijn blijven we elke keer weer verbaasd over de kracht van een training in een groep gelijkgestemden. Dit in een omgeving waar je mag zijn wie je bent.

Vanuit bovenstaande noodzaak hebben Mirna (trainer) en Olaf (co-trainer) al jaren de droom om veelvuldig trainingen neer te zetten voor deze bijzondere doelgroep. Mirna vanuit haar expertise als jongerencoach en Olaf vanuit zijn vele jaren werkervaring met deze doelgroep vanuit onder andere het onderwijs en de hospitality wereld. Nu is de tijd daar en mogen we binnen Domein de Schans deze droom verwezenlijken. Wij verheugen ons enorm om met de Jongvolwassenen op hun ‘persoonlijke ontwikkelingsreis’ te gaan. Samen op ontdekking met gelijkgestemden en ze te zien verbinden, te zien openen, te zien lachen en te zien groeien. Een reis die ons iedere keer weer verwonderd, raakt en inspireert.

Zien we je op maandag1 april (Opendeurdag) tijdens de sneak preview?

Liefs, Mirna en Olaf


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.