Monique Mizee

Sinds 1998 begeleid ik met passie en liefde cliënten in mijn praktijkruimte aan huis. Gestart met uiterlijke verzorging, massage en Reiki, nu zowel individuele begeleiding als relatiebegeleiding.

In mijn geschiedenis kom ik veel verlies tegen en verder terug veel 'niet genomen' rouw. Het is dan ook niet zo gek dat processen rondom rouw/verlies en afscheid mijn aandacht hebben. Het heeft me altijd geboeid wat er op momenten van groot verlies gebeurt bij mensen individueel maar ook in de relatie tussen partners. Begin 2005 heb ik, samen met mijn man Albert, Cursuscentrum de Schans leren kennen en ben daar niet meer weggegaan. Ben opleidingen gaan volgen en geef er nu met veel liefde de volgende cursussen: Licht op Rouw, Tantra voor vrouwen en samen met Albert geef ik Echtgenoten / Echt-genieten weekend en Traject.

Wat mij altijd erg geholpen heeft is: ‘Alles wat er niet mag zijn, gaat in de weg zitten, alles wat er mag zijn krijgt ruimte en kan geheeld worden’. Het raakt mij iedere training weer wanneer er ruimte ontstaat en de levensenergie mag stromen…

Mijn opleidingen zijn: Jungiaanse psychologie, Tarot. Bij Phoenix opleidingen: de Professionele Communicatie, Professionele begeleiding en Systemisch werk.

Persoonlijke sessies

Persoonlijke sessies zijn mogelijk, aansluitend op de trainingen van Monique of in de Bilt (NL). Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak. Zie de link hieronder bij Meer info.