Zicht op jouw Innerlijke Familie

Voor wie?

Heb je moeite om sommige eigenschappen van jezelf of anderen te accepteren?
Ervaar je vaak tegenstrijdige gevoelens en vind je het lastig om keuzes te maken?
Wil je meer mogelijkheden om een fijne, liefdevolle relatie te onderhouden?
Word je regelmatig in een bepaalde rol gedrukt en wil je daar meer grip op krijgen?
Wil je dat je partner of een ander wat meer rekening met je houdt?

In deze 2,5-daagse cursus ga je vanuit een nieuw perspectief naar deze vraagstukken kijken en ga je met nieuwe mogelijkheden naar huis.

Zicht-op-jouw-Innerlijke-Familie_CursuscentrumdeSchans

Wat is het?

De Innerlijke Familie is een metafoor vergelijkbaar met die van de elementen water-vuur-lucht-aarde, zoals de Indianen gebruiken. De methode De schilden van de Innerlijke Familie gaat ervan uit dat iedereen bestaat uit een innerlijke familie. Wanneer je deze in jezelf herkent, ga je zien, begrijpen en waarderen hoe jij in elkaar zit, zonder oordeel. Er ontstaat ook meer begrip en waardering voor de manier waarop andere mensen in elkaar zitten. Dit bevordert het gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen en maakt het makkelijker om verschillen tussen jullie te overbruggen.

Het opent de mogelijkheid voor meer verbinding. 

De training

Je gaat jouw Innerlijke Familie in jezelf voelen en ervaren. Je krijgt de mogelijkheid om daarmee te oefenen voor die situaties waarover jij meer zelf regie wilt voeren.

Hier lees je meer over De Innerlijke Familie.

Je-Innerlijke-Familie_CursuscentrumdeSchans

De trainer van deze cursus is Fred Alebregtse.


Fred geeft ook Mannenwerk - Boosheid en Verbinding en is trainer bij Mannenwerk – De Initiatie.► Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (Stel GEEN vragen in het veld "Deel hier je ervaringen", onderdaan deze pagina. Daar kunnen we je vraag helaas niet beantwoorden, en dat zou jammer zijn.)

Datums

Zicht op jouw Innerlijke Familie
22 nov 2024 - 20:00 tot 24 nov 2024 - 17:00

Trainer(s)

Fred Alebregtse

Prijs: 
€  470,00

incl. overnachting en maaltijden

Datums

Zicht op jouw Innerlijke Familie
13 jun 2025 - 20:00 tot 15 jun 2025 - 17:00

Trainer(s)

Fred Alebregtse

Prijs: 
€  470,00

incl. overnachting en maaltijden

Trainers

Fred Alebregtse

Emoties, gevoelens, gedachten en overtuigingen lijken vaak in tegenspraak met elkaar waardoor het lijkt of je verdwaald bent in een ondoordringbaar bos.

Ervaringen van anderen

Een prachtig weekend hebben we gehad bij 'de Innerlijke familie' van Fred Alebregtse. Wat een mooie methode, eenvoudig en direct bruikbaar. Het gaf mij precies de handvatten die ik op dit moment nodig had om keuzes te maken en mijn dagen weer balans te geven. Deze erg bruikbare theorie, goed en afwisselend opgebouwd, gecombineerd met de rust van Fred, veel lichaamswerk, inzichten uit opstellingen en gezelligheid van de Schans maakten deze cursus voor mij heel waardevol op dit moment! (nov. 2022)
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.