Kennismaken

Open je hart en alles wat je nodig hebt zal naar je toekomen - Indiaanse wijheid

Je kunt op verschillende manieren vrijblijvend kennis maken met Cursuscentrum De Schans.
Elk jaar houden we een gratis toegankelijke Opendeurdag, telkens op tweede paasdag.

Jaarlijks vindt er een zomerprogramma plaats op het terrein van Kasteel de Schans. Dit evenement valt ongeveer in de laatste week van juli en de eerste week van augustus. Je kunt dan een week lang een ochtendworkshop volgen en met je tent of caravan op ons terrein verblijven. Kijk voor meer informatie op: Zomers Zijn.

Trainingen

Volgende editie: maandag 1 april 2024 (paasmaandag)


Deze meerdaagse workshop is bedoeld voor liefdeskoppels die het verlangen hebben om op een bijzondere manier tijd met elkaar door te brengen.

Aan het eind van een weekend horen we vaak zeggen: 'Ik heb tijdens de voorbije dagen écht genoten.’

3-daagse cursus over openen, verbinden en vrij zijn

Je-Seksualiteit-als-Bron-Intro_CursuscentrumdeSchans

Voorbeeld van thuis uit meegekregen

Hoe jij nu je seksualiteit beleeft wordt gevormd door je opvoeding en de omgeving waarin je opgroeide. De mate waarin jij verbonden was met je ouders en je ouders met elkaar, zegt veel over de mate waarin je vandaag veiligheid ervaart en je kunt openen in je relaties en in je seksualiteit.

Kennismaking

Deze introductiedag is bedoeld voor eenieder die benieuwd is naar het Jaartraject 'Aanraken in Verbinding'. Het biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de trainers en hun werkwijze alsook de massage die je in de cursus zal gaan leren.

Je kunt proeven van een ontspannende massage door zowel te geven als te ontvangen, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.

Opstellingen-middag in Groenekan (nabij Utrecht, NL)
Opstellingen-middag of -avond in Boekel (NL)

Wat is een familie-opstelling?

Ieder mens wordt in een familiesysteem geboren. Of je nu wel of geen contact hebt met je familie, je bent een deel van jouw systeem.

Ontspannen, Opladen en jezelf leren kennen!

Deze cursus (3 of 4 dagen) is een heuse reis. Door de oefeningen, de groep en de begeleiding word je geraakt en gedragen, gezien en gehoord. Zie ook lager voor de 1-daagse kennismakingsworkshop Familie-opstellingen en ChiNeng Qigong, in Boekel (NL).