Kennismaken

Open je hart en alles wat je nodig hebt zal naar je toekomen - Indiaanse wijheid

Je kunt op verschillende manieren vrijblijvend kennis maken met Cursuscentrum De Schans.
Twee maal per jaar houden we een gratis toegankelijke Opendeurdag, telkens op tweede paasdag en op de derde zondag van september.

Jaarlijks vindt er een zomerprogramma plaats op het terrein van Kasteel de Schans. Dit evenement valt ongeveer in de laatste week van juli en de eerste week van augustus. Je kunt dan een week lang een ochtendworkshop volgen en met je tent of caravan op ons terrein verblijven. Kijk voor meer informatie op: Zomers Zijn.

Trainingen

Tweedaagse cursus over openen, verbinden en vrij zijn

Deze meerdaagse workshop is bedoeld voor liefdeskoppels die het verlangen hebben om op een bijzondere manier tijd met elkaar door te brengen.

Nieuws! Met pijn in ons hart hebben we besloten om de Opendeurdag van zondag 19 september NIET door te laten gaan, in verband met zowel corona-maatregelen als omwille van de verbouwing van cursusgebouw de Hoeve.
We hopen je volgend jaar, in de lente, weer te kunnen verwelkomen, om met Cursuscentrum de Schans kennis te komen maken. Volgende editie: maandag 18 april 2022 (paasmaandag).


Kennismaking

Deze introductiedag is bedoeld voor eenieder die benieuwd is naar het Jaartraject 'Aanraken in Verbinding'. Het biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met

Opstellingenochtend of -middag in Opoeteren (B) of
Opstellingenmiddag in Groenekan (NL)

Wat is een familie-opstelling?

Ieder mens wordt in een familiesysteem geboren. Of je nu wel of geen contact hebt met je familie, je bent een deel van jouw systeem.

Wegens COVID-19 wordt er momenteel geen avondcursus ELW aangeboden. Door de vele veranderingen is een traject momenteel (nog) niet haalbaar.


Reeks van 10 avonden in/rond Eindhoven