Opstellingendagen

Opstellingenochtend of -middag in Opoeteren (B) of
Opstellingenmiddag in Groenekan (NL)

Wat is een familie-opstelling?

Ieder mens wordt in een familiesysteem geboren. Of je nu wel of geen contact hebt met je familie, je bent een deel van jouw systeem.


Het kan zijn dat je tegen b.v. teleurstellingen, schuldgevoel, schaamte, etc. aanloopt in jouw leven en dat bepaalde gebeurtenissen en/of patronen in relaties zich blijven herhalen. Je kunt een opstelling doen rondom een thema waar jij meer helderheid over wilt hebben. Waar heb jij een vraag over? Wat ligt er verborgen waar jij geen zicht op hebt? Door middel van representanten die in jouw opstelling staan, krijg je inzicht in dat wat verborgen ligt. De opstelling is geen statisch geheel, het beweegt en het ontvouwt zich. Of je als vraaginbrenger, representant of in de kring zit, iedereen is onderdeel van het energetisch veld. Wanneer thema’s van jezelf geraakt worden kan je ‘meeliften’ en zo je eigen inzichten verkrijgen.

Een opstelling geeft je inzicht in hoe jij de dingen doet in het hier en nu (in je leven tot nu toe). Wat is van jou en wat is de verstrikking met bv je moeder of vader. Door dit te zien en te erkennen kan er ruimte ontstaan. Dit geeft je de vrijheid om jouw keuze te maken. 

Wij werken vanuit het gedachtengoed van Bert Hellinger en van Franz Ruppert.

Het is mogelijk om een vraag in te brengen, of, de familieopstelling bij te wonen als representant.
Er is ruimte voor 2 of 3 vragenstellers op een ochtend/middag. Het is de bedoeling om van tevoren aan te geven of je een vraag wilt inbrengen of als representant aanwezig wilt zijn. Als representant kan je gevraagd worden om in een opstelling van een ander te staan of om als bedding in de groep aanwezig te zijn.

Meld je aan als Vragensteller OF als Representant – zie de verschillende aanmeldknoppen, per datum, hieronder.Groenekan (NL); therapeut: Monique Mizée
Adres: Hof van Barlo, Groenekanseweg 256, Groenekan (NL)

vr. 12/nov/2021 13:00–17:00
...


Opoeteren (B); therapeut: Jannie Grijzen
Adres: Cursuscentrum de Schans, Kasteelstraat 20, Opoeteren (B)

geen data voor najaar 2021 13:00–17:00
...


Prijs: Vragensteller: 90,00 euro – Representant: 20,00 euroAls je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het contactformulier [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. Of, als hieronder wel data zijn ingepland voor deze cursus, vind je bij de desbetreffende datum een knop Vraag stellen.

Opstellingendag – Representant!

Datums

Opstellingendag – Representant!
12 nov 2021 - 13:00 tot 17:00

Hof van Barlo

Groenekanseweg 256
3737 AL Groenekan
Nederland

Trainer(s)

Monique Mizee

Prijs: 
€  20,00

Incl. koffie en thee

Opstellingendag – Vragensteller!

Datums

Opstellingendag – Vragensteller!
12 nov 2021 - 13:00 tot 17:00

Hof van Barlo

Groenekanseweg 256
3737 AL Groenekan
Nederland

Trainer(s)

Monique Mizee

Prijs: 
€  90,00

Incl. koffie en thee
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.