Mannenwerk - De Initiatie

De Initiatie – een intensive van vier dagen

Wat is mijn plek

Hoe kan ik mij opstellen, waar moet ik gaan staan, zodat ik maximaal contact heb met mijzelf? Hoe kan ik mijn kracht voelen, mijn creativiteit laten stromen en stoppen met onnodige strijd?

Reeds bij de geboorte krijgt een mens te maken met de plek die er voor hem is. Of je de eerste in de rij bent of de zesde heeft al veel te maken met de plek en de ruimte die je krijgt.

Als wij in onze kinderjaren gewend zijn geraakt aan plekken innemen waarin wij moesten zorgen, te veel verantwoording nemen, of misschien wel klein blijven en ons laten verzorgen, dan zijn dat posities geworden die wij tijdens de rest van ons leven bijna automatisch aannemen. Deze wordt de magische plek genoemd. Wij worden als het waren magisch aangetrokken tot deze plek. Tegen over de magische plek staat de dienende plek. Van af deze plek kunnen wij dienen: onszelf, anderen of ons werk.

Moeders rol en vaders rol

Tijdens deze training wordt eerst de relatie met moeder onderzocht. Deze relatie is vaak ook bepalend voor hoe wij met vrouwen om gaan.

De relatie met vader kent vaak de dynamiek van strijd of onderwerping. Staan wij nog steeds tegenover of onder vader? Kunnen wij inmiddels een plek naast vader innemen? Kunnen wij ons laten dragen door vader en kracht putten uit de generaties van mannen die achter ons staan?

mannenwerk.pdf

voorbereiding Vuurloop Kasteel de Schans

Mijn plek tussen de mannen innemen

De eigenlijke manneninitiatie gaat over onze plek tussen de mannen. Het gaat over ons deelnemerschap en over ons persoonlijk leiderschap.

Deze training bestaat uit een aantal zeer krachtige initiatierituelen. Deze rituelen dienen om de vaak niet te pakken psychische pijnen fysiek te maken. Hierdoor kan er direct mee gedeald worden waardoor wij naar de volgende fase kunnen.

Overdenking

Dit was een nacht, die je normaal alleen in een film ziet.
Vol van pijn en veel  verdriet.
Van de eenzaamheid,
waar ik al jaren aan lijdt.

Maar er gloort nu iets in het verschiet:
Een leven met gedeelde pijn, gedeeld verdriet.
Daar durf ik nu van te dromen.
Gaat het toch nog een keer goed komen.

Jan Meijles  

Datums

23 mei 2019 - 10:00 tot 26 mei 2019 - 17:00

Trainer(s)

Fred Alebregtse
Marcel Swelsen

Prijs: 
€ 574,50

incl. verblijf

Datums

26 sep 2019 - 10:00 tot 29 sep 2019 - 17:00

Trainer(s)

Fred Alebregtse
Marcel Swelsen

Prijs: 
€ 589,50

incl. verblijf

Trainers

Fred Alebregtse

In mijn persoonlijke ontwikkeling was Emotioneel Lichaamswerk het voertuig waarmee ik werkelijk verder kwam.

Marcel Swelsen

Marcel Swelsen

Ik ben mijn beroepsleven begonnen als muzikant en zelfstandig ondernemer. Ruim 20 jaar speelde ik in verschillende bands en had ik mijn eigen geluidsstudio en boekingskantoor.

Ervaringen van anderen

Ik weet niet wat jullie precies hebben gedaan met die mannen afgelopen weekend, maar ik ben je erg dankbaar voor het resultaat :-)
De laatste dagen krijg ik feedback als: Je bent anders, meer aanwezig, doelgerichter, meer in je lijf en 'je ziet er goed uit'. Dat laatste is mooi meegenomen. Mijn angst voor mannen is ook bijna helemaal weg.
Woorden doen dergelijke ervaringen eigenlijk altijd tekort.... het is als aan de voet van de Andes staan en proberen een foto te maken die het beeld en gevoel weergeeft van dat moment; niet te doen.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.