Binnenstebuiten – Open je hart: klink, zing en verbind!

Ik zing de taal van mijn hart
Hoor de taal van mijn hart
Ook al klink ik soms gebroken
Gebroken en verward
Het is de taal van mijn hart

Ik ben te nemen of te laten
Je mag van me houden
Je mag me ook haten
Ik ben wie ik ben
Dit is mijn wereld
Dit is mijn stem

(Stef Bos)

 


Mag jij er zijn met jouw eigen geluid? Mag jouw stem er zijn? Uit jij jezelf voluit? Hoe wil jij gezien en gehoord worden? In deze workshop verbind je je met jezelf door af te stemmen. Je onderzoekt de thematiek van jezelf inhouden en uiten en brengt dat wat in jou leeft naar buiten. Je voelt de verbinding met jezelf en de ander en ervaart de vrijheid van expressie! 

Wat kun je verwachten? Tijdens de training werken we niet alleen met lichaamswerk, ademhalingsoefeningen en systemisch werk, maar vooral met stemwerk. Je kunt hierbij denken aan verschillende zangwerkvormen, zoals: mantra's, spirituele canons, uitbundige chants, ingetogen zang en stemimprovisaties, zowel in de groep als solo. In een veilige setting, waar diepgang en speelsheid samen klinken, zing jij de eerste partij in jouw eigen verhaal!

Deze training is bedoeld voor mensen die ervaring willen opdoen met stemwerk in de breedste zin van het woord. Regelmatig horen wij mensen zeggen 'ik kan niet zingen'. Om deel te nemen aan dit weekend hoef je niets te kunnen en nergens aan te voldoen. Je bent van harte welkom met jouw stem!► Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (Stel geen vragen in het veld "Deel je ervaringen", onderdaan deze pagina. Daar kunnen we je vraag helaas niet beantwoorden, en dat zou jammer zijn.)

Datums

Binnenstebuiten – Open je hart: klink, zing en verbind!
20 sep 2024 - 20:00 tot 22 sep 2024 - 17:00

Trainer(s)

Anoek Backer
Joep de Bont

Prijs: 
€  470,00

incl. overnachting & maaltijden

Trainers

Anoek-Backer_CursuscentrumdeSchans

Anoek Backer

Sinds 2009 geef ik met veel plezier en passie verschillende cursussen op Cursuscentrum de Schans.

Joep-de-Bont_CursuscentrumdeSchans

Joep de Bont

Sinds 1996 leid ik workshops waarbij ik mensen probeer te verleiden tot meer vrijheid van expressie vanuit innerlijk contact. Dat doe ik mbv werkvormen uit de zang en het (impro)theater.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.