Zomers Zijn – Jongvolwassen (19 t/m 23 jaar)

Zomers Zijn 2022 – Jongvolwassenen (19 t/m 23 jaar)

Zomers Zijn Jongvolwassenen (19 t/m 23 jaar) betekent één week (zo. 31/jul. - zo. 07/aug.) verblijven –Zijn– op het domein van Kasteel de Schans.

ZomersZijn_Loesje_CursuscentrumdeSchans

Wil jij samen met leeftijdsgenoten genieten? Wil je ‘gewoon’ jezelf kunnen zijn? Wil jij even helemaal niks moeten? Dan is deze doorlopende workshop een cadeau voor jou.

Het thema van deze jongvolwassen zomerweek is: 

Samen ZIJN met jezelf. 

Je bent op een leeftijd waarin je zelfstandig bent, je komt wat losser van je familie te staan (vader, moeder, broers en zussen). Je creëert steeds meer je eigen omgeving en gaat nieuwe relaties aan. Je bent een individu met eigen wensen en verlangens.

Maar ja…, hoe werk en leef je samen met anderen zonder je eigen ideeën op te geven?  Wat zijn eigenlijk jouw eigen ideeën en hoe zorg je ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt? Een flinke uitdaging in de wereld van nu, waar bijna alles mogelijk is en de druk hoog ligt. Hoe blijf jij trouw aan jezelf, laat jij jezelf zien, zodat je met jezelf gelukkig en blij bent?

ZomersZijn_Jongvolwassennweek_vakantie_CursuscentrumKasteeldeSchans

De trainers/begeleiders van deze week zijn Mirna van Dalfsen en Pim van Haren. Wij verheugen ons erop om jou te ont-moeten en samen met jou en je leeftijdsgenoten hier dieper op in te gaan tijdens de zomerweek. 

In de ochtenden (van maandag t/m vrijdag) gaan we in een vaste groep op een uitnodigende manier op ontdekkingsreis. Elkaar en jezelf leren kennen, kijken naar wat jou echt bezig houdt. Muziek, bijpraten, bewegen, vertellen, terugblikken, vooruitkijken en vooral veel genieten.

Er is ook volop gelegenheid om zelf een activiteit te organiseren. Op het terrein en in de directe omgeving is van alles mogelijk. Tafeltennis, boswandeling, zwemmen, sporten, zonnen, muziek maken, eigen workshop ideeën, een dansavond, vuur maken enz. In overleg, en waar mogelijk, zullen wij, vanuit de Schans, deze initiatieven graag ondersteunen.

De Jongvolwassenen-week (zo. 31/jul. - zo. 07/aug.) gaat door bij een minimum van 12 aanmeldingen. Trommel jij je vrienden op om er ook bij te zijn?

► JA! Ik meld me aan!

Pim-van-Haren_Mirna-van-Dalfsen_CursuscentrumdeSchans

Ik ben Mirna van Dalfsen. Warm, open en nieuwsgierig kenmerkt mij als persoon en als trainer. Ik vind het een enorm cadeau om jou als jong-volwassene te begeleiden in je reis en te zien groeien. Want het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Ik verheug me er enorm op om jou te ontmoeten tijdens de zomerweek.

Ik ben Pim van Haren, kom vanaf 2007 op de Schans. Als ik mensen mag begeleiden, vind ik het van belang om te zorgen voor veiligheid, respect en vertrouwen. Als dat er is kan er vrijuit gelachen, gespeeld, verdiept, genoten en uitgedaagd worden. Samen maken we de zomerweek en ik luister graag naar jouw verwachtingen en inbreng.

► JA! Ik wil deze vakantie niet missen!

Info over prijzen en accommodatie.
Algemene pagina en informatie over Zomers Zijn.

Heb je een vraag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zomers-Zijn_vakantie_CursuscentrumdeSchans

Zomers Zijn! Een week met ervaringen die je een leven lang zult koesteren.

 

 


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.