Zomers Zijn – Jongvolwassen (19 t/m 23 jaar)

Zomers Zijn 2024 – Jongvolwassenen (19 t/m 23 jaar)

... betekent één week (zo 28 jul - zo 04 aug 2024) verblijven –Zijn– op het domein van Kasteel de Schans.

ZomersZijn_Jongvolwassennweek_vakantie_CursuscentrumKasteeldeSchans

Ter info: Op zaterdagavond 03 aug. wordt een dansfeest gehouden voor 30-jarig Schans-bestaan, waarop ook niet Zomers Zijn deelnemers uitgenodigd en aanwezig zullen zijn.

Plezier, voelen, out of your comfortzone, vriendschappen voor het leven, diepe verbinding, jezelf zijn no matter what en relaxed, dit alles vind je terug in de Jongvolwassenen vakantieweek tijdens Zomers Zijn op Domein de Schans.

Het thema van deze Jongvolwassen-zomerweek is:

Ken je eigen-waarde.

Eigenwaarde, in het Engels vertaald als Self-worth als in trots zijn op wie je bent. Hoe trots ben jij op jezelf, los van wat je doet of bereikt hebt, maar gewoon om wie je bent?

Wat voor cijfer geef jij jezelf op een schaal van 1 t/m 10 voor je eigen-waarde? En is dit cijfer naar tevredenheid of mag het wel hoger?

Bij een lage eigenwaarde kun je gevoelens ervaren als: depressie, misery, pijn, sad, ongelukkig, grenzeloosheid, eenzaam, somberheid. Hoe lager de eigenwaarde des te meer deze gevoelens op de voorgrond komen.

Tijdens de Jong Volwassen Zomerweek gaan we hiermee als groep aan de slag. Je gaat ontdekken waar je nu staat, wat je verlangen is en wat er nodig is om je eigen-waarde te vergroten. Je gaat (nog) meer vreugde, plezier en rust ervaren. Je kunt een verschil gaan merken in je zelfvertrouwen en zelfrespect. En gevoelens als: waardigheid en tevredenheid komen (nog) meer op de voorgrond.

Voor velen is het wel ontzettend spannend om een training met leeftijdsgenoten te doen. Dag één staat dan ook in het teken van elkaar leren kennen en je veilig voelen. Na deze dag heb je het gevoel dat je deze mensen al heel lang kent. De kracht van de groep in jouw persoonlijke groei is ontzettend bijzonder.

Deze magische training vindt plaats op een prachtig Domein in België midden in de natuur. Het Zomers Zijn is een evenement dat jong en oud aantrekt. Voor de volwassenen is er een aanbod van dagelijkse workshops en voor jou als Jong Volwassene bieden we een 5 daagse training aan. Zondag kom je aan, na de gezamenlijke opening is er een korte kennismakingsronde met jouw groep. Waarna je 5 dagen lang tussen 10.00 en 14.00 uur met elkaar aan de slag gaat. Buiten de training om kun je je eigen tijd invullen: muziek maken, zingen, chillen, mooie gesprekken voeren, slapen, kaarten, sporten, zonnen, zwemmen, je eigen workshop geven, kampvuur maken, je voorbereiden op de bonte avond en nog veel meer. Klinkt als vakantie, vind je niet!?

ZomersZijn_Jongvolwassennweek_vakantie_CursuscentrumKasteeldeSchans

De trainers/begeleiders van deze week zijn Mirna van Dalfsen en Olaf Tossings. Wij verheugen ons erop om jou te ont-moeten en samen met jou en je leeftijdsgenoten hier dieper op in te gaan tijdens de zomerweek.

De Jongvolwassenen-week (zo 28 jul - zo 04 aug) gaat door bij een minimum van 10 aanmeldingen. Trommel jij je vrienden op om er ook bij te zijn?

► JA! Ik meld me aan!

Info over prijzen en accommodatie.
Algemene pagina en informatie over Zomers Zijn.

[Foto van Mirna en Olaf]

Ik ben Mirna van Dalfsen. Warm, open en nieuwsgierig kenmerkt mij als persoon en als trainer. Ik vind het een enorm cadeau om jou als jong-volwassene te begeleiden in je reis en te zien groeien. Want het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Ik verheug me er enorm op om jou te ontmoeten tijdens de vakantieweek.

Hoi, ik ben Olaf Tossings. Wat heb jij nodig om jezelf te zijn? Om te groeien en jezelf te ontwikkelen, zodat je jouw ‘true colors’ kunt laten zien? Nieuwsgierig naar wie jij bent en te ontdekken wat jij nodig hebt, kijk ik ernaar uit om jou te verwelkomen op de Jongvolwassen-week. Om deze zomer jou te ondersteunen in het proces dat je aangaat naar meer Eigen-waarde.

► JA! Ik wil deze vakantie niet missen!

Info over prijzen en accommodatie.
Algemene pagina en informatie over Zomers Zijn.

Als je 19 jaar bent, kun je kiezen tussen deze week voor Jongvolwassenen en/of de week voor Jongeren.

Heb je een vraag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zomers-Zijn_vakantie_CursuscentrumdeSchans
 

Zomers Zijn! Een vakantie-week met ervaringen die je een leven lang zult koesteren.

Datums

Zomers Zijn – Jongvolwassen (19 t/m 23 jaar) – week 2
28 jul 2024 - 16:00 tot 4 aug 2024 - 12:00

Trainer(s)

Mirna van Dalfsen
Olaf Tossings

Prijs: 
€  524,25

incl. verblijf, met eigen tent/caravan/camper

Trainers

Mirna-van-Dalfsen_DomeinCursuscentrumdeSchans

Mirna van Dalfsen

Ik ben Mirna van Dalfsen. Warm, open en nieuwsgierig kenmerkt mij als persoon en als trainer. Ik vind het een enorm cadeau om jou als jong-volwassene te begeleiden in je reis en te zien groeien.

Olaf-Tossings_CursuscentrumdeSchans

Olaf Tossings

Hoi, ik ben Olaf Tossings. Als jongvolwassene wilde ik de buitenwereld graag laten zien dat alles goed ging en dat ik mijn stap naar volwassenheid en zelfstandigheid makkelijk kon zetten.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.