Schanskrant nr. 7 juli 2019

Zomer!

In België is voor de scholen de zomervakantie begonnen en in Nederland is het voor de eerste regio ook zover. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het Vakantieavontuur. De eerste week Vakantieavontuur is volgeboekt! Als je graag een vakantieweek bij ons wilt meemaken dan is er in de tweede week van 28 juli t/m 4 augustus nog plaats bij Aanraken in Verbinding, Kwetsbaarheid als Kracht, Tantra (alleen nog voor enkele mannen) en de Inspiratieweek voor Jong Volwassenen (19 t/m 23 jaar). Je kunt kiezen uit een van deze workshops. Naast het volgen van deze vaste workshop van 10.00 - 14.00 uur, is er tijd om anderen te ontmoeten, te fietsen, wandelen, zwemmen, afkoelen in de Bosbeek of een vrijblijvende middagworkshop te volgen.

Behalve de twee zomerweken van het Vakantie-avontuur, is het wat betreft de trainingen aangeboden door ons cursuscentrum, een rustige tijd. Je kunt je nog inschrijven voor de training Vasthouden en Loslaten van 11 t/m 14 juli. Tijdens deze training kun je gaan ervaren hoe het is om vrijer te worden in het openen en sluiten. Vasthouden is de pool van het aannemen. Loslaten is de pool van het vrijgeven van de energie die in het aannemen en vasthouden verscholen gaat. Er is nog plaats!

Maandelijks terugkerende activiteiten

Na het Vakantieavontuur start Jos op 7 augustus weer met een Massage Ontmoetingsavond op De Schans en zal er op dinsdag 17 september weer een “Vrouwen in het Veld” avond plaats vinden. Voor alle vrouwen vanaf 20 jaar die er naar verlangen om zich geborgen en gesteund te voelen door andere vrouwen.

Kennismakensavonden in Eindhoven

In het najaar starten er weer avondcursussen in Eindhoven. Vooraf aan deze cursussen zijn er kennismakingsavonden gepland op 17 september Emotioneel Lichaamswerk en op 18 september Tantra.

Trajecttrainingen

Naast de weekendtrainingen die in het najaar worden gegeven willen we alvast de volgende trajecttrainingen onder jullie aandacht brengen:
5 september: Seksualiteit als Bron
27 september: Aanraken in Verbinding (voorheen Massage opleiding – Masseren vanuit je hart)
8 november: De Ontdekkingstocht - Leef jouw leven!
12 december: Tocht naar Huis – traject voor mannen

Agenda

Juli 2019

11 juli    Vasthouden en Loslaten
21 juli    Start Vakantieavontuur
 

Augustus 2019

7 aug    Massage Ontmoetingsavond Opoeteren