Aanraken in Verbinding

Aangeraakt worden is een basisbehoefte

Massage is een manier om tegemoet te komen aan de fundamentele menselijke behoefte om aangeraakt te worden.

Deze workshop biedt je zes dagdelen vol met aanraken en aangeraakt worden, geven en ontvangen, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.

Naast het kennismaken met verschillende soorten massages zoals o.a. ontspanningsmassage, lomi-lomi massage en gezichtsmassage, wordt er veel aandacht besteed aan het contact maken met de ander vanuit je hart, om vanuit je eigen aanwezigheid op een liefdevolle en zorgzame manier de ander aan te raken.

Massage door Petra op Kasteel de Schans

Het belooft een week vol met mooie contacten, aanraken, verbinding, plezier en genieten te worden. Je hoeft geen ervaring met massage te hebben om aan deze workshop deel te nemen.

Aanraken in Verbinding wordt gegeven door Petra Groeneboer

Ervaringen van anderen

'Masseren vanuit je Hart' zegt het eigenlijk erg mooi. Enerzijds is er de behoefte aan aanraking, voelen en gevoeld worden, anderzijds is er de behoefte aan connectie op een emotioneel niveau. Ik kwam aanwaaien in Petra's cursus op een warme zomerdag en vond beide onderdelen even helend. Leer je in de training de kneepjes van het vak? Jawel, je leert verschillende technieken en je mag oefenen. Voor mij werkte het enorm goed dat ik niets hoefde te bewijzen maar gewoon mocht geven en ontvangen zoals ik het aanvoelde. De veiligheid die door Petra gecreëerd werd, gaf me de rust om zonder oordeel naar m'n eigen verlangens en grenzen in aanraken te kijken. Ik ervaarde een respect en zorg die voorbij de huid en de spieren inwerkten tot in mijn hart.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.