Vrouwen in het Veld

Een avond met vrouwen samen-zijn.

Elke maand komen vrouwen een avond bij elkaar op Cursuscentrum de Schans. Om elkaar te zien en te horen met ons hart. Om samen te lachen en te huilen. Om samen te dansen, te zingen en om samen stil te zijn. Om met aandacht te 'Zijn' bij wat er in ons leeft op dat moment. Om de verbinding met elkaar te ervaren waaruit we kracht kunnen putten. Om elkaar te steunen en te voeden.

Vrouwen-in-het-veld_CursuscentrumdeSchans

Schilderij: "Women of the world unite" – Cheryl Braganza

Welke Vrouwen?

Alle vrouwen vanaf 20 jaar die er naar verlangen om zich geborgen en gesteund te voelen door andere vrouwen. Vrouwen die zich daar helemaal comfortabel bij voelen en vrouwen die dat spannend vinden. Welkom!

Welk Veld?

Bert Hellinger (grondlegger van de familie-opstellingen) heeft het over het helend veld dat ontstaat tijdens een opstelling; een veld van verbinding. De kwantumfysica ontdekte het nul-punt-veld; een veld waarin alle mogelijkheden aanwezig zijn. Rumi (soefi wijsgeer uit de 13e eeuw) verwoordt het misschien wel het mooist: “Voorbij ideeën over goed en fout, daar is een veld. Daar ontmoet ik jou.“ Vooral dat veld, waar we elkaar kunnen ontmoeten vanuit ons hart, met alles wat we daarin tegenkomen. Welkom!

Aanvullende informatie

De avonden zijn voor iedere vrouw die een avond in dit veld wilt zijn met andere vrouwen. Met elkaar en voor elkaar. We delen wat we willen delen en ontdekken samen wat er die avond aandacht vraagt. Daarvoor hebben we alle kwaliteiten die Cursuscentrum De Schans biedt ter beschikking: de cursusruimten, het haardvuur, de yurt, het badje, het bos, de beek en vooral elkaar. We kunnen gebruik maken van allerlei methodieken zoals deelrondes, meditatie, opstellingen, lichaamswerk, maar het gaat vooral om het contact en de bedding bij elkaar.

  • Per avond is er steeds één plek vrij voor nieuwe deelneemsters. Als je nog niet eerder deelnam aan Vrouwen in het Veld, stuur dan een berichtje via Vraag stellen (lager), het contactformulier [link] of een e-mail [link] met de vraag of er plaats is. Wacht niet te lang, het loopt snel vol!
  • Vanaf 19:15 uur word je ontvangen. Om 19:30 uur starten we en om 22:00 uur nemen we weer afscheid.
  • De kosten bedragen € 22,00 per avond. Contant en gepast betalen bij aankomst. Wil je een factuur op bedrijfsnaam, dan komt er € 4,62 bij, totaal € 26,62.
  • Je hoeft je niet te engageren voor een reeks avonden, maar vooraf inschrijven voor een avond is wel fijn zodat we weten hoeveel chocolade we mogen voorzien. Oh ja, en iets met administratie en maximum aantal deelneemsters per avond.

De avonden worden georganiseerd door Kerstin Achtenberg.


Kerstin geeft ook De Magie van de MoederschootDe Hele Vrouw – Traject, e.a.
Overzicht van de vrouwencursussen en -workshops op Cursuscentrum de Schans.Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (We kunnen helaas geen vragen beantwoorden, gesteld hieronder in het veld "Deel je ervaringen".)

Datums

Vrouwen in het Veld
18 okt 2022 - 19:30 tot 22:00

Cursuscentrum de Schans

Kasteelstraat 18
3680 Opoeteren
België

Trainer(s)

Kerstin Achtenberg

Prijs: 
€  22,00

incl. drankje en versnapering
Wachtlijst

Trainers

Kerstin Achtenberg

Kerstin Achtenberg

Het is mijn passie mensen de veiligheid en ondersteuning te bieden om, met de voeten in de modder en het hoofd in de wolken, alle facetten van zichzelf te omarmen.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.