Vakantieavontuur

Een zomer om nooit te vergeten...

Zo. 19 juli t/m zo. 2 augustus 2020

Het Vakantieavontuur vindt plaats tijdens twee weken van de zomervakantie. Een week of twee weken lang maak je plezier, laad je jezelf op en kom je tot nieuwe inzichten. Tot rust komen, ont-haasten, ont-moeten: je kan kiezen uit verschillende thema's en workshops.

Hoe ziet de vakantieweek er uit

Op zondagmiddag vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons terrein en heb je de gelegenheid om je tent/caravan op te zetten of je slaapplek in te richten. ’s Avonds zullen we met alle gasten, assistenten en trainers samen komen om kennis met elkaar te maken en vertellen we meer over de gang van zaken tijdens je verblijf.

Op maandagochtend t/m zaterdagochtend van 10.00 u tot 14.00 uur volg je de vaste ochtendworkshop waar je je voor hebt opgegeven. In de middag, na de lunch, worden er korte workshops aangeboden. Denk daarbij aan massage, iets creatiefs, dans, gezinsactiviteiten etc. Dit is een dagelijks wisselend aanbod waar je je per workshop voor kunt inschrijven. Je kunt er ook voor kiezen om op het terras blijven zitten, bij je tent een boek lezen, wandelen of fietsen in de mooie bosrijke omgeving of zwemmen in het nabij gelegen natuurbad (op 10 min. loopafstand). Om 19.00 uur wordt het dinerbuffet op het terras  geopend. ’s Avonds kun je aanschuiven bij het gezellige kampvuur of andere activiteiten.

Zaterdagochtend worden de workshops afgerond en die middag worden er geen korte workshops meer aangeboden. ’s Avonds is er een feestelijke afsluiting voor alle aanwezigen om de week af te ronden. Op zondagochtend is er nog een gezamenlijk ontbijt waarna je tot 12.00 uur de tijd hebt om je koffers in te pakken, je tent/caravan op te breken en op je gemak te vertrekken.

Programma

Week 1 - zo. 19 juli t/m zo. 26 juli 2020

Workshop

Trainer

Tantra Anoek Backer
Vrouwen! Monique Mizee en Kerstin Acthenberg
Mannen! Marcel Swelsen en Albert Mizee
Jongeren (16-18 jr.)

Meike Niemeijer


Week 2 - zo. 26 juli t/m zo. 2 augustus 2020

Workshop Trainer
Tantra Norbert Arends en Yvonne Keesmaat
Aanraken in verbinding Petra Groeneboer
Kwetsbaarheid als kracht Maud Offermans en Ton de Pagter
Jongvolwassen (19-23 jr.)

Jannie Grijzen

Prijzen

Omschrijving Prijs
Deelnemer Volwassene  €  635,00    
Deelnemer Jongeren/Jong volwassenen (t/m 23 jr)  €  475,00
Deelnemer Kinderavontuur 1e kind  €  317,50
Deelnemer Kinderavontuur 2e kind  €  254,00
Deelnemer Kinderavontuur 3e kind  €  190,50
Deelnemer Kinderavontuur vanaf 4e kind  €  127,00
Verblijf zonder deelname  €  455,00
Extra dag zonder deelname  €    40,00


Kinderen t/m 2 jaar doen gratis mee.

Kinderavontuur

Tijdens de ochtendworkshops, van 10 tot 14 uur, hebben kinderen hun eigen Vakantieavontuur! In de middag zijn er diverse losse workshops. Sommigen zijn alleen voor volwassenen en er zijn workshops die kinderen en volwassenen samen kunnen beleven.

Als gevolg van het grote aantal inschrijvingen van kinderen voor kinderavontuur week 1, zijn nieuwe aanvragen voor aanmelding van kinderen van 0 tot 16 jaar voor het kinderavontuur in week 1 alleen mogelijk in overleg.

Kinder-avontuur-touwtrekken


Prijzen & aanmelden.

Inschrijven kan via het aanmeldformulier of bel met 0032 (0)89 62 92 62.