Tantra Avondcursus

Eindhoven, 10 weken, 1 avond per week onthaasten en jezelf ont-moeten.

Tantra is een bewustwordingsproces in het maken van contact, het kwetsbaar kunnen zijn, grenzen aan durven geven, oogcontact en hartscontact kunnen maken, aanraken en aangeraakt worden. De ander in zijn of haar eigenheid met respect tegemoet treden. In het contact aanwezig zijn en blijven, de ander werkelijk kunnen zien.

Wat doet tantra

In dit alles je eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen en weten dat je alleen jezelf kunt veranderen. Aan jou de keuze of je hetzelfde wilt blijven doen of openstaat voor een nieuwe stap. Zodat je nieuwe ervaringen op kunt doen, je leven een andere richting kunt geven.

Door tantra krijg je meer contact met je gevoel, wat je werkelijk wilt of juist niet wilt, leer je jezelf beter kennen en leer je beter voor jezelf te zorgen.

Avondcursus 

De cursus bestaat uit 10 avonden. Deze hebben elk een eigen thema waarin je telkens opnieuw wordt uitgenodigd om voor jezelf te ervaren hoe jij de dingen doet en de keuze te maken of je daarin een andere, nieuwe beweging zou willen maken. 

Zaal bij De Heremiet

De avondcursus is geschikt voor beginners en voor mensen die al ervaring hebben met tantra. Zowel alleengaanden als koppels kunnen zich inschrijven.

Gratis info-avonden

Voorafgaand aan de avondcursus is er een info-avond waar je kennis kunt maken met de trainers, waar je kunt ervaren hoe we werken en waar je al je vragen kunt stellen. Lees meer over de info-avonden.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.