Inspiratieweek voor Jongvolwassenen (19 t/m 23 jaar)

Tijdens deze week staan we stil bij wezenlijke thema’s die zich aandienen bij het op eigen benen gaan staan.  We denken daarbij aan zaken zoals eigen keuzes maken, grenzen leren voelen en aangeven, omgaan met verantwoordelijkheid, helemaal jezelf kunnen zijn, durven experimenteren, omgaan met relaties.

We werken echter ook graag met inbreng vanuit de groep zodat de dingen aan bod komen die voor jullie echt als belangrijk aanvoelen.  Naast deze thema’s is er natuurlijk ook ruimte voor plezier.

Dit samen met leeftijdsgenoten ervaren in een respectvolle omgeving zoals die op Cursuscentrum de Schans aanwezig is heeft een inspirerende uitwerking zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten die je op weg helpen om je leven verder in eigen handen te nemen op een manier zoals het voor jou klopt. Een proces dat gepaard gaat met vallen en opstaan maar dat ook meer dan de moeite waard is.

Inspiratieweek voor Jongvolwassenen wordt gegeven door Jannie Grijzen.

Datums

26 jul 2020 - 16:00 tot 2 aug 2020 - 13:00

Trainer(s)

Jannie Grijzen

Prijs: 
€  475,00

incl. verblijf, met eigen tent/caravan

Trainers

Jannie Grijzen

Jannie Grijzen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als lichaamsgericht trainer/therapeut en verbonden aan curuscentrum Kasteel de Schans. Naast individuele sessies begeleid ik Tantra voor Koppels; Op adem komen, De Ontdek

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.