Tantra – voor Vrouwen

Seksualiteit van de vrouw

In het weekend ‘Tantra voor vrouwen’ ga je in een bedding van vrouwenenergie onderzoeken hoe jij met je eigen intimiteit en seksualiteit omgaat.
Wat kom je hierin tegen? Welke magische bewegingen maak je en hoe heb je die in het verleden leren maken? Wat is een helende beweging voor jou? Hoe is het om hierover te delen met je eigen sekse.

We werken rondom thema’s als: contact, intimiteit, verlangen, levenslust, grenzen en de schaduwkant van het beleven van je seksualiteit.

Voeden aan vrouwen

Vooral is het weekend: tijd nemen om je te vervullen met vrouwenenergie. Op die manier kun je je eigen bedding in je lichaam voelen en voeden, om je van daaruit toe te vertrouwen aan je vrouwelijke bron. In de training werken we met verschillende tantrische oefeningen, emotioneel lichaamswerk, ademoefeningen en systemisch werk. Deze werkvormen nodigen je uit om de ontmoeting met jezelf aan te gaan en vanuit je authentieke zelf uit te reiken en aan te nemen. Je levensenergie gaat meer stromen en raakt verbonden met je hart. Je energie wordt voelbaar in je hele lijf en er ontstaat meer plezier en levenslust!

Tantra voor vrouwen

Ervaring van een vrouw

‘Vanuit mijn hart weet ik de ander wel te bereiken, ik geef graag en gemakkelijk. Dat heb ik zo geleerd en het heeft ook altijd goed gewerkt. Totdat ik met lichaamswerk ging ervaren dat er nog meer is dan alleen mijn hart. Ik heb ook een bekken. Wat was dat spannend om die energie in te zetten in het contact. Zowel met mannen als met vrouwen, leren rusten en bedding ontvangen bij vrouwen en bij de mannen mijn eigen bedding ervaren, blijft een uitdaging…’

Wees welkom in het weekend: Tantra voor vrouwen

Want ik ben de eerste en de laatste
Ik ben de vereerde en de geminachte
Ik ben de hoer en de heilige
Ik ben de echtgenote en de maagd
Ik ben de moeder en de dochter
Ik ben de armen van mijn moeder
Ik ben de onvruchtbare, en talrijk zijn mijn kinderen
Ik ben de goed getrouwde en de vrijgezellin
Ik ben degene die baart en degene die nooit heeft voortgebracht
Ik ben de troost der barensweeën
Ik ben de echtgenote en de echtgenoot
En het was mijn man die mij heeft geschapen
Ik ben de moeder van mijn vader
Ik ben de zuster van mijn man
En hij is mijn verworpen zoon
Heb altijd eerbied voor me
Want ik ben de schandelijke en de wonderschone

Hymne aan Isis (derde of vierde eeuw na Christus), gevonden in Nag Hammadi

Deze cursus wordt liefdevol gedragen door Monique Mizee. 

Monique geeft o.a. ook Echtgenoten / Echt-genieten (2-daagse of verdiepingsweekend of traject voor liefdeskoppels) en Licht op Rouw.

Overzicht van de vrouwencursussen en -workshops op Cursuscentrum de Schans.► Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (Stel geen vragen in het veld "Deel je ervaringen", onderdaan deze pagina. Daar kunnen we je vraag helaas niet beantwoorden, en dat zou jammer zijn.)

Datums

Tantra voor Vrouwen
4 apr 2025 - 10:00 tot 6 apr 2025 - 17:00

Trainer(s)

Monique Mizee

Prijs: 
€  545,00

Incl. overnachting en maaltijden

Trainers

Monique Mizee

Monique Mizee

Sinds 1998 begeleid ik met passie en liefde cliënten in mijn praktijkruimte aan huis. Gestart met uiterlijke verzorging, massage en Reiki, nu zowel individuele begeleiding als relatiebegeleiding.

Ervaringen van anderen

Hoi, wij zijn met een vriendinnen groep van 4 en hebben interesse in de cursus. We zouden nog 2 of 3 erbij kunnen vragen zodat we met z'n 7nen zijn. Ziet u mogelijkheden om zo'n weekend te organiseren? Wat ons betreft kunnen er natuurlijk ook onbekende vrouwen aanhaken. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Groet Wilhelmina [Beste Wilhelmina, Dank voor je vraag, en wat een leuk idee dat samen met vriendinnen op te zetten. We kunnen je 'hier' helaas geen antwoord geven wegens geen contactgegevens. Wil je je vraag opnieuw stellen middels het contactformulier: www.kasteeldeschans.com/contact –of– bovenaan Contact > Formulier. Dan helpen we je graag verder.]
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.