Tantra Massage – voor Koppels

Aanraken in Verbinding

Deze workshop biedt jullie, als liefdeskoppel of gelegenheidskoppel, drie dagen vol met aanraken en aangeraakt worden, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan. Je gaat het contact en de verbinding met elkaar aan via de aanraking, in zachtheid, rust en stilte.
Oefeningen in eerlijkheid, helderheid en veiligheid zorgen voor een rustige opbouw.

Aanraken-in-verbinding-Massage-koppels_CursuscentrumdeSchans

Je maakt kennis met 'de Cirkel van overeenkomst' (The Wheel of Consent) van Dr. Betty Martin. Je gaat geven en je gaat ontvangen. Je gaat ontdekken en leren vragen wat je fijn vindt, voor je eigen plezier. Je gaat voelen of je wilt geven aan de ander, voor zijn/haar plezier. Als hier helderheid over is, zal je plezier, ruimte en verbinding ervaren..

Je bent welkom om te komen spelen en jezelf en elkaar opnieuw te ontdekken. Er zal met aandacht en warmte naar je geluisterd worden. Naast verschillende massagevormen maken we ook gebruik van meditatie, bewegen en systemisch werk.
Je hoeft geen ervaring met massage, noch met tantra, te hebben om aan deze 3-daagse deel te nemen.

Als ik je sekspartner ben, toe, raak me aan.
Je denkt misschien dat je passie genoeg is, maar alleen je armen houden mijn angsten tegen.
Ik heb behoefte aan je tedere, geruststellende aanraking.
Om me eraan te herinneren dat ik word bemind, gewoon om mezelf.

Uit: Tovi Browning – Toe raak me aan.


In deze dagen willen Petra Groeneboer en Pim van Haren graag hun passie met jou delen en je laten ervaren hoe hartverwarmend, helend en bevrijdend aanraken wel kan zijn.

Hierna vind je een overzicht en links naar workshops en cursussen bij Cursuscentrum de Schans rond thema's zoals Aanraken in Verbinding en Massage, Koppels en relaties en tenslotte Tantra.Bij inschrijving dienen beide partners zich APART aan te melden. De deelnameprijs die vermeld wordt, is per persoon, en op basis van een slaapplek op de slaapzaal.

Tantra-massage-koppels_CursuscentrumdeSchans► Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (Stel geen vragen in het veld "Deel je ervaringen", onderdaan deze pagina. Daar kunnen we je vraag helaas niet beantwoorden, en dat zou jammer zijn.)

Datums

Tantra Massage – voor Koppels
31 mei 2024 - 10:00 tot 2 jun 2024 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  520,00

incl. maaltijden & overnachting, op basis v. slaapplek op slaapzaal

Datums

Tantra Massage – voor Koppels
8 nov 2024 - 10:00 tot 10 nov 2024 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  545,00

incl. maaltijden & verblijf, op basis v. slaapplek op slaapzaal

Datums

Tantra Massage – voor Koppels
16 mei 2025 - 10:00 tot 18 mei 2025 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  545,00

incl. maaltijden & overnachting, op basis v. slaapplek op slaapzaal

Trainers

Petra-Groeneboer_CursuscentrumdeSchans

Petra Groeneboer

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor aanraken. Toch ben ik twintig jaar met plezier in de automatisering werkzaam geweest.

Pim-van-Haren_CursuscentrumdeSchans

Pim van Haren

In 2007 ben ik op Cursuscentrum de Schans gaan Ont-Dekken. Ik had vragen waarvan ik de antwoorden niet meer kon bedenken.

Ervaringen van anderen

Wat hebben we onszelf een groot geschenk gegeven door ons in te schrijven voor dit WE! Hoe bijzonder is het, om, in de bedding van een groep, je helemaal over te geven aan je partner, aan de energie van je koppel. En in welk een prachtig avontuur werden we meegenomen door Petra en Pim! In een veilige context, met een weloverwogen opbouw, namen ze ons op sleeptouw op een vervullend en verrijkend pad. En oh, wat hebben we ervan genoten! Wat hebben we een plezier gehad! Dankjewel, groepsgenoten, dankjewel, Pim en Petra! (juli 2022)
Een ongelooflijk bijzondere, rijke en verbindende 3-daagse reis was het voor ons. Deze reis begon voor ons allebei vanuit een gevoel van ALLEEN zijn. Via woorden waren we voor elkaar moeilijk bereikbaar en er was verdriet en pijn. Een gevoel van hopeloosheid. Toch hebben we vanuit een diep verstopt innerlijk verlangen naar verbinding de keuze voor dit weekend gemaakt. Een verlangen naar een (aan)geraakt, gezien, gehoord en geliefd worden. Is er dan toch nog hoop? Tijdens deze dagen werd al héél snel duidelijk dat er inderdaad hoop mag zijn op nieuwe verbinding. Een ontdekkingsreis begon van een opnieuw laten (aan)raken, vanuit een open hart weer kunnen geven en ontvangen, van nieuw voelbaar léven. Een diep intense ervaring voor ons allebei van verbinding, van SAMEN. Een reis die eigenlijk niet goed in woorden is uit te drukken, maar des te dieper innerlijk voelbaar is. Dat er twee ongelooflijk dankbare en verwonderde mensen naar huis terug gingen hebben we in het bijzonder te danken aan onze trainers én assistenten. Zij zorgden voor een omgeving van veiligheid, liefde en geborgenheid die wij zó hard nodig hadden om deze stappen te kunnen zetten! Daarom zouden we tegen iedereen willen zeggen? Laat ook jij/jullie je (aan)raken en (be)lééf! (juli 2022)
Een waar cadeau voor je relatie (lekker kort) Middels aanraken de verbinding "opnieuw" aan gaan met je partner. Geven en ontvangen vanuit je hart, met alles wat daartussen zit. Dat alles kon en mocht er zijn, Pim en Petra boden mogelijkheden om daar naar te kijken. Betoverd hoe Pim en Petra deze dagen aan elkaar masseerden, chapeau! Fantastische groep, veel gelachen, heerlijk gegeten, een echte aanrader!! (Juli 2022)
Een weekend waarin ik mijn hart kon openen voor mijn partner en voor de mensen in de groep. Een mooie levensenergie die mij aanzette tot een vrijer gevoel. We hebben veel gelachen en ook gehuild, heel veel tederheid ervaren in de massages, ontroering gevoeld. Ik heb gezien dat alle gevoelens er mogen zijn en die worden ook gezien door de trainers en door de assistenten. Dit biedt de deelnemers veiligheid en vertrouwen.... Met behulp van systemisch werk werd er gekeken naar de oorsprong van gevoelens. Dat zorgde voor nieuwe inzichten en persoonlijke groei. Mij heeft het weekend ontzettend goed gedaan. Het is nu 2 dagen verder en ik loop nog steeds met een open hart en geniet van de mooie energie dat dit geeft. Deze weekenden zijn echte grote cadeaus voor mensen die zichzelf eens een risico gunnen, om "anders te kijken naar zichzelf, naar hun partner en hun omgeving." (nov. 2022)
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.