Tantra Massage – 3-daagse

Een 3-daagse voor iedereen die in vrijheid wil mogen genieten.

Deze workshop biedt jou drie dagen vol met aanraken en aangeraakt worden, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.

Je maakt kennis met 'de Cirkel van overeenkomst' (The Wheel of Consent) van Dr. Betty Martin. Je gaat in overeenstemming geven en ontvangen. Je gaat ontdekken en leren vragen, wat je fijn vindt, voor je eigen plezier. Je gaat voelen of je wilt geven aan de ander, voor zijn/haar plezier. Als hier helderheid over is, zal je plezier, ruimte en verbinding ervaren.

Bij een tantrische massage is er geen doel, slechts de uitnodiging aan jou om helemaal te zijn in het moment, en je te verbinden met je lichaam. Je mag ontdekken en ervaren om in volle overgave te mogen genieten van je eigen lichaam, en je levensenergie vrijelijk te laten stromen.

Tijdens deze 3-daagse bieden we een veilige sfeer, waarin je jezelf kunt zijn, en van waaruit je het contact met anderen kunt aangaan. Er zal met aandacht en warmte naar je geluisterd worden. Naast massage maken we ook gebruik van ademhalingsoefeningen, bewegen en systemisch werk.

Tantra-massage_4handen_CursuscentrumdeSchans

Wat je gaat ervaren in deze cursus:

  • De kracht van aanraking
  • Verbinding met jezelf en van daaruit verbinding met de ander
  • Op een liefdevolle manier een tantrische massage leren geven, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan
  • Genieten van zowel het ontvangen als het geven van een tantrische massage
  • Je maakt kennis met de Cirkel van Overeenkomst van Betty Martin
  • Leren uitspreken van je behoeften

Je bent welkom om te komen spelen en jezelf opnieuw te ontdekken.
Je hoeft geen ervaring met (tantrische) massage te hebben om aan deze 3-daagse deel te nemen.
En als je overweegt om je als koppel aan te melden, raden we je Aanraken in Verbinding voor Koppels aan, een heerlijke cursus, met gelijkende inhoud, maar net helemaal voor koppels.

In deze dagen willen Petra en Pim graag hun passie met jou delen en je laten ervaren hoe hartverwarmend, helend en bevrijdend aanraken wel kan zijn.
Overzicht van de workshops en cursussen rond het thema Aanraken in Verbinding en Massage op Cursuscentrum de Schans.Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het contactformulier [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. Of, als hieronder wel data zijn ingepland voor deze cursus, vind je bij de desbetreffende datum een knop Vraag stellen.

Datums

Tantra Massage [Wachtlijst voor mannen]
16 sep 2022 - 10:00 tot 18 sep 2022 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  485,00

Incl. verblijf en maaltijden

Trainers

Petra-Groeneboer_CursuscentrumdeSchans

Petra Groeneboer

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor aanraken. Toch ben ik twintig jaar met plezier in de automatisering werkzaam geweest.

Pim-van-Haren_CursuscentrumdeSchans

Pim van Haren

In 2007 ben ik op Cursuscentrum de Schans gaan Ont-Dekken. Ik had vragen waarvan ik de antwoorden niet meer kon bedenken.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.