Tantra drie-daagse

Een 3-daagse ont-moeting met jezelf!

Genieten is van alle tijden en is weggelegd voor iedereen

Als je contact maakt met je verlangens en behoeften, voel je je eigen interne grens. Je ervaart vrede, veiligheid, vreugde en je bent één met alles en iedereen, zonder jezelf te verliezen. In ontmoetingen en aanrakingen ervaar je je externe grens.

Negatieve, in het verleden opgedane, ervaringen op je externe grens kunnen ervoor zorgen dat je jezelf afsluit en moeilijk in contact kunt komen met je eigen binnenkant.
In de driedaagse word je meegenomen in een reis langs je eigen grenzen. Je onderzoekt hoe jij contact maakt en hoe je dat in het verleden zo geleerd hebt. Je herkent je blokkades en je voelt daarin wat jouw eigen verlangens zijn.

Werkwijze

Telkens zullen we je uitnodigen om terug te gaan naar je interne grens. Wanneer je in contact bent met jezelf en de verantwoordelijkheid neemt voor jouw behoeften, kun je de intimiteit aangaan met de ander. Je kunt de ander daadwerkelijk ontmoeten en voluit gaan genieten! In de trainingen werken we met verschillende tantrische oefeningen, emotioneel lichaamswerk, ademoefeningen en systemisch werk. Deze werkvormen nodigen je uit om de ontmoeting met jezelf aan te gaan en vanuit je authentieke zelf uit te reiken en aan te nemen. Je levensenergie gaat meer stromen en raakt verbonden met je hart. Je energie wordt voelbaar in je hele lijf en er ontstaat meer plezier en levenslust!

 

Datums

Tantra 3-daagse
8 nov 2024 - 10:00 tot 10 nov 2024 - 17:00

Trainer(s)

Anoek Backer

Prijs: 
€  545,00

incl. € 250,10 verblijf

Datums

Tantra 3-daagse
11 apr 2025 - 10:00 tot 13 apr 2025 - 17:00

Trainer(s)

Anoek Backer

Prijs: 
€  545,00

incl. € 250,10 verblijf

Trainers

Anoek-Backer_CursuscentrumdeSchans

Anoek Backer

Sinds 2009 geef ik met veel plezier en passie verschillende cursussen op Cursuscentrum de Schans.

Ervaringen van anderen

Hoi Anoek, Nogmaals bedankt voor de leerzame cursus. Groetjes, Peter (apr. 2022)
De tantratraining bij Anoek dompelt je een weekend lang onder in een bad vol liefde waarin je volop met je verlangens, je gevoelens en de speelsheid in jezelf mag experimenteren. Alles is ok en dat voelt als een bevrijding. Binnen de veilige omgeving van de Schans doe je oefeningen die je zachtjes zullen uitdagen en/of prikkelen, krijg je de ruimte om jezelf werkelijk bloot te geven en je kwetsbaar op te stellen. Je zal merken hoe krachtig en verbindend dat is. Soms voelt het best een beetje spannend maar het weekend wordt bijzonder goed begeleid. Je kan ook altijd terecht bij de assistenten voor een knuffel of een praatje. Ik heb als een absolute beginner deelgenomen aan deze training maar sindsdien is er voor mij echt een leven vóór en na tantra. Het weekend heeft me niet alleen ontzettend veel inzicht in mezelf gegeven, het heeft ook een vuurtje in mezelf doen ontvlammen. Deze levensenergie, die je vlak na zo’n training heerlijk door je lijf voelt tintelen, wil ik nooit meer kwijt. Dit is echt een aanrader. (nov. 2022)
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.