Petra Groeneboer

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor aanraken. Toch ben ik twintig jaar met plezier in de automatisering werkzaam geweest.

Toen ik in 1999 in aanraking ben gekomen met Emotioneel Lichaamswerk en de Schans was dat echter voor mij het begin van een mooie ontdekkingstocht naar mezelf. In die tijd heb ik mijn passie voor masseren en het werken met mensen herontdekt. Ik ben de opleidingen Integratieve Massage en Holistic Pulsing gaan doen en heb later ook bij Arend de opleiding Heel de Mens gevolgd. In 2005 ben ik mijn eigen praktijk begonnen voor massage en lichaamsgerichte therapie.

Na 10 jaar masseren groeide ook een nieuw verlangen: om mijn passie voor het masseren en mijn ervaringen te delen, om ook anderen te inspireren. Daarom ben ik in 2016 vol enthousiasme gestart met het geven van massagecursussen en in 2017 met het jaartraject Aanraken in Verbinding. Nog later is daar ook de Tantra Massage bijgekomen.
Heel graag neem ik je mee op het boeiende pad van aanraken, aangeraakt en geraakt worden. Je kunt daarbij rekenen op mijn liefdevolle en zorgzame begeleiding en ondersteuning.
Sinds een aantal jaar geef ik met veel plezier de meeste trainingen samen met Pim van Haren.

Je komt mij ook zeker tegen in de zomer tijdens het zomerprogramma Zomers Zijn en in de winter tijdens de Langste Nachten. In beide periodes vind ik het heerlijk om een plek te creëren waar ieder zijn hart mag komen verwarmen en opnieuw de verbinding aan kan gaan met zichzelf en met anderen.

Ik ben dankbaar dit alles te mogen doen op een plek als de Schans, waar iedereen welkom is.

Persoonlijke sessies

Je kunt ook bij mij terecht voor een individuele sessie. Ik heb mijn praktijk in Honselersdijk - Zuid-Holland (NL).
Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een afspraak. Zie hieronder bij Meer info.