Petra Groeneboer

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor aanraken. Toch ben ik twintig jaar met plezier in de automatisering werkzaam geweest.

Toen ik in 1999 in aanraking ben gekomen met Emotioneel Lichaamswerk en de Schans was dat echter voor mij het begin van een mooie ontdekkingstocht naar mezelf. In die tijd heb ik mijn passie voor masseren en het werken met mensen herontdekt. Ik ben de opleidingen Integratieve Massage en Holistic Pulsing gaan doen en heb later ook bij Arend de opleiding Heel de Mens gevolgd. In 2005 ben ik mijn eigen praktijk begonnen waar ik nog iedere dag met veel plezier mijn cliënten ontvang voor massage of lichaamsgerichte therapie.

Na 10 jaar masseren groeide ook een nieuw verlangen om mijn passie voor het masseren en mijn ervaringen te delen, om ook anderen te inspireren. Daarom ben ik in 2016 vol enthousiasme gestart met het geven van massagecursussen en in 2017 met de massageopleiding: Masseren vanuit je hart. Heel graag neem ik je mee op het boeiende pad van aanraken, aangeraakt en geraakt worden. Je kunt daarbij rekenen op mijn liefdevolle en zorgzame begeleiding en ondersteuning.

Ik vind het heerlijk om dit alles te mogen doen op een plek als de Schans, waar respectvol en zorgzaam met iedereen omgegaan wordt. 

Persoonlijke sessies

Je kunt ook individueel bij mij terecht voor een ontspanningsmassage. Ik heb mijn massagepraktijk in Honselersdijk (NL).
Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een afspraak.