De Magie van de Moederschoot

Vierdaagse vrouwen training

Vrouw zijn tussen de vrouwen

We worden allemaal geweven in en geboren uit de schoot van onze moeder. Zij schonk ons het leven en legde ons in de schoot van moeder aarde. We groeiden op, leerden een heleboel en werden groter en zelfstandiger. Elke keer werd als het ware de navelstreng weer doorgeknipt. Uiteindelijk gingen we het huis uit, met de bedoeling ons eigen leven te leiden, onze eigen vrije keuzes te maken.  

Maar doen we dat wel? Zijn we wel écht los gekomen uit de schoot van onze moeder? En zo ja, kennen we ook de weg terug naar onze oorsprong? In de ideale situatie leren we van onze moeder om vrouw te zijn. Jouw moeder leerde het weer van haar moeder en zo gaat de basis van ons vrouw zijn eeuwen terug. Ook de relatie tussen je moeder en je vader speelt daar een rol in. 

Van meisje naar volwassen vrouw

Niemand groeit op in een volledig ideale situatie. Ieder van ons maakt kleine of grote kwetsuren mee en vindt haar manier om daar mee om te gaan. In deze training willen we je inzicht geven in jouw ontwikkeling tot vrouw. Waar ga je echt jouw eigen weg in je relaties, in je werk, seksualiteit, naar je kinderen toe etc. en waar volg je (soms onbewust) het spoor van je moeder? We willen je op weg helpen en steunen om echt jouw vrije keuzes te maken in hoe jij als vrouw je eigen leven leidt.

Tot rust komen bij de vrouwen én bij jezelf

Daarnaast willen we vrouwen leren hoe het voelt wanneer je weer terugkeert naar je oorsprong, de moederschoot. Dit hoeft niet letterlijk bij je eigen moeder te zijn. Ook andere vrouwen kunnen symbool staan voor de moederschoot. Door te rusten in de veilige bedding van iemand van hetzelfde geslacht, kun je voeding krijgen voor de vrouw in jezelf. Daarmee kun je contact krijgen met jouw vrouwenkracht. Zowel het vuur als de stille bron in jezelf. De ervaring van zusterschap kan een heel nieuwe dimensie aan je contact met vrouwen geven. En daardoor uiteindelijk met het contact met jezelf. Daar zit een enorme bron van vrijheid om te zijn wie je werkelijk bent.

We maken onder meer gebruik van Emotioneel Lichaamswerk, familieopstellingen, ademen en rituelen.

Lees een testimonail van een deelneemster

Deze training wordt gegeven door Kerstin Achtenberg en Brenda van Dongen

Datums

16 mei 2019 - 10:00 tot 19 mei 2019 - 17:00

Trainer(s)

Kerstin Achtenberg

Prijs: 
€ 574,50

incl. verblijf

Datums

3 okt 2019 - 10:00 tot 6 okt 2019 - 17:00

Trainer(s)

Kerstin Achtenberg

Prijs: 
€ 589,50

incl. verblijf

Trainers

Kerstin Achtenberg

Kerstin Achtenberg

Het is mijn passie mensen de veiligheid en ondersteuning te bieden om, met de voeten in de modder en het hoofd in de wolken, alle facetten van zichzelf te omarmen.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.