Aanraken in Verbinding – 3-daagse

3 dagen aanraken, aangeraakt en 'geraakt' worden

Deze 3-daagse is voor iedereen die voelt dat het fijn zou zijn om weer eens te kunnen genieten van aanraken en aangeraakt worden.

Aanraken en aangeraakt worden, zijn basisbehoeften. De afgelopen periode was het door alle maatregelen niet meer zo vanzelfsprekend om in deze behoeften te voorzien. Dit kan er voor hebben gezorgd dat jouw levensenergie geblokkeerd is geraakt, waardoor je mogelijk vastloopt in je dagelijks leven. Door respectvolle aanraking kunnen emoties en gevoelens, die bevroren zijn in het lichaam, weer ontdooien, waardoor de levensenergie weer vrij kan gaan stromen.

In deze cursus gaan we heel veel aanraken en aangeraakt worden in een veilige omgeving. Dit zal je enerzijds persoonlijke groei bieden anderzijds maak je een begin met het leren masseren vanuit je hart.


 

Wat je gaat ervaren in deze cursus:

  • De kracht van aanraking
  • Verbinding met jezelf en van daaruit verbinding met de ander
  • Op een rustige manier een ontspannende massage leren geven, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan
  • Genieten van zowel het geven als van het ontvangen van een massage
  • Je maakt kennis met de 'Cirkel van Overeenkomst' van Betty Martin

In deze dagen willen Petra en Pim graag hun passie met jou delen en je laten ervaren hoe hartverwarmend en helend aanraken kan zijn.

Deze 3-daagse is een afgerond geheel. Tevens dient het als kennismaking voor degenen die Aanraken in Verbinding – 3-luik of het jaartraject overwegen.Overzicht van de workshops en cursussen rond het thema Aanraken in Verbinden en massage op Cursuscentrum de Schans.Aanraken-in-Verbinding_massage_alumni_kat_CursuscentrumdeSchansTerugkom-weekend voor Alumni Opleiding en Jaartraject

vr. 02/sep. 20u - zo. 04/sep. 17u – Een terugkom-weekend voor alle studenten/deelnemers die de voorbije jaren een Masseren vanuit je Hart Opleiding of een Aanraken in Verbinden Jaartraject hebben gevolgd.

 Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het contactformulier [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. Of, als hieronder wel data zijn ingepland voor deze cursus, vind je bij de desbetreffende datum een knop Vraag stellen.

Datums

Aanraken in Verbinding – Terugkom 2-d Alumni Opleiding en Jaartraject
2 sep 2022 - 20:00 tot 4 sep 2022 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  420,00

incl. € 186,25 verblijf

Datums

Aanraken in Verbinding – 3-daagse
14 okt 2022 - 10:00 tot 16 okt 2022 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  485,00

incl. € 214,00 verblijf

Trainers

Petra Groeneboer

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor aanraken. Toch ben ik twintig jaar met plezier in de automatisering werkzaam geweest.

Pim van Haren

In 2007 ben ik op Cursuscentrum de Schans gaan Ont-Dekken. Ik had vragen waarvan ik de antwoorden niet meer kon bedenken.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.