Aanraken in Verbinding – 3-daagse

3-daagse cursus over aanraken, aangeraakt en geraakt worden

Aanraken is een basisbehoefte. Toch is het zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend dat daarin voldoende is voorzien. Gemis hiervan op hele jonge leeftijd alsook op oudere leeftijd heeft grote gevolgen voor je lichamelijk en geestelijk welzijn.

Negatieve ervaring met aanraking of andere ingrijpende emotionele gebeurtenissen kunnen zorgen voor het blokkeren van alle levensenergie waardoor je vastloopt in je dagelijks leven.
Door respectvolle aanraking kunnen oude, onderdrukte emoties en gevoelens die bevroren zijn in het lichaam ontdooien, waardoor de levensenergie weer vrij kan gaan stromen.In deze cursus gaan we heel veel aanraken en aangeraakt worden in een veilige omgeving. Dit zal je enerzijds persoonlijke groei bieden anderzijds maak je een begin met het leren masseren vanuit je hart.

Deze driedaagse is een afgerond geheel. Tevens dient het als kennismaking voor degenen die het gelijknamige jaartraject overwegen.

Wat je gaat ervaren in deze cursus:

  • De kracht van aanraking
  • Verbinding met jezelf en van daaruit verbinding met de ander
  • Op een rustige manier een ontspannende massage leren geven, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan
  • Genieten van zowel het geven als het ontvangen van een massage
  • Je maakt kennis met de 'Cirkel van Overeenkomst' van Betty Martin

In deze dagen wil Petra graag haar passie met jou delen en je laten ervaren hoe hartverwarmend en helend aanraken kan zijn.

Datums

Aanraken in Verbinding – 3-daagse
3 dec 2021 - 10:00 tot 5 dec 2021 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  470,00

incl. € 207,80 verblijf

Trainers

Petra Groeneboer

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor aanraken. Toch ben ik twintig jaar met plezier in de automatisering werkzaam geweest.

Pim van Haren

In 2007 ben ik op Cursuscentrum de Schans gaan Ont-Dekken. Ik had vragen waarvan ik de antwoorden niet meer kon bedenken.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.