Tantra Massage – voor Koppels

Aanraken in Verbinding

Deze workshop biedt jullie, als liefdeskoppel, drie dagen vol met aanraken en aangeraakt worden, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan. Je gaat het contact en de verbinding met elkaar aan via de aanraking, in zachtheid, rust en stilte.

Aanraken-in-verbinding-Massage-koppels_CursuscentrumdeSchans

Je maakt kennis met 'de Cirkel van overeenkomst' (The Wheel of Consent) van Dr. Betty Martin. Je gaat geven en je gaat ontvangen. Je gaat ontdekken en leren vragen wat je fijn vindt, voor je eigen plezier. Je gaat voelen of je wilt geven aan de ander, voor zijn/haar plezier. Als hier helderheid over is, zal je plezier, ruimte en verbinding ervaren..

Je bent welkom om te komen spelen en jezelf en elkaar opnieuw te ontdekken. Er zal met aandacht en warmte naar je geluisterd worden. Naast verschillende massagevormen maken we ook gebruik van ademhalings­oefeningen, bewegen en systemisch werk.
Je hoeft geen ervaring met massage te hebben om aan deze 3-daagse deel te nemen.

Als ik je sekspartner ben, toe, raak me aan.
Je denkt misschien dat je passie genoeg is, maar alleen je armen houden mijn angsten tegen.
Ik heb behoefte aan je tedere, geruststellende aanraking.
Om me eraan te herinneren dat ik word bemind, gewoon om mezelf.

Uit: Tovi Browning – Toe raak me aan.


In deze dagen willen Petra Groeneboer en Pim van Haren graag hun passie met jou delen en je laten ervaren hoe hartverwarmend, helend en bevrijdend aanraken wel kan zijn.

Hierna vind je een overzicht en links naar workshops en cursussen bij Cursuscentrum de Schans rond thema's zoals Aanraken in Verbinding en Massage, Koppels en relaties en tenslotte Tantra.Bij inschrijving dienen beide partners zich APART aan te melden. De deelnameprijs die vermeld wordt, is per persoon, en op basis van een slaapplek op de slaapzaal.

Tantra-massage-koppels_CursuscentrumdeSchansAls je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het contactformulier [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. Of, als hieronder wel data zijn ingepland voor deze cursus, vind je bij de desbetreffende datum een knop Vraag stellen.

Datums

Tantra Massage – voor Koppels
25 nov 2022 - 10:00 tot 27 nov 2022 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  485,00

incl. verblijf, op basis v. slaapplek op slaapzaal

Datums

Tantra Massage – voor Koppels
9 jun 2023 - 10:00 tot 11 jun 2023 - 17:00

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  485,00

incl. maaltijden en verblijf, op basis v. slaapplek op slaapzaal

Trainers

Petra-Groeneboer_CursuscentrumdeSchans

Petra Groeneboer

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een passie voor aanraken. Toch ben ik twintig jaar met plezier in de automatisering werkzaam geweest.

Pim-van-Haren_CursuscentrumdeSchans

Pim van Haren

In 2007 ben ik op Cursuscentrum de Schans gaan Ont-Dekken. Ik had vragen waarvan ik de antwoorden niet meer kon bedenken.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.