Je Seksualiteit als Bron – Intro

Tweedaagse cursus over openen, verbinden en vrij zijn

Voorbeeld van thuis uit meegekregen

Hoe jij seksualiteit beleeft heeft te maken met je opvoeding en de omgeving waarin je opgroeide. De mate waarin jij verbonden was met je ouders en je ouders met elkaar, zegt veel over de mate waarin je vandaag veiligheid ervaart en je kunt openen in je relaties en in je seksualiteit.

Rond de leeftijd van vijf jaar begint de eerste seksuele ontwikkeling van een kind. Konden je ouders je hierin bevestigen? Kon je warmte, veiligheid en goedkeuring voelen? Kon je vrij ontdekken en spelen? In de pubertijd ontstaat de behoefte aan zelfstandigheid en exploratie. Kon je toen het vertrouwen en de steun van je ouders voelen om je seksualiteit in relatie met anderen te gaan beleven?

Herstel van de breuken in onze seksuele ontwikkeling

Jammer genoeg worstelden onze ouders vaak zelf met hun intimiteit en seksualiteit. In deze cursus herhalen wij de ontwikkelingsfasen en geven er een optimale belevingskwaliteit aan, zodat je seksualiteit een bron wordt van kracht, levenslust en liefde. De jaartraining van vier blokken is in verkorte vorm te volgen in deze tweedaagse cursus. We nemen je mee in de zachtheid en veiligheid zodat je je kunt openen en zelf ervaren hoe het voelt als de liefde stroomt en je je verbind met jezelf en anderen.

Veel gebruikte technieken zijn Emotioneel Lichaamswerk, Systemisch werk (familieopstellingen), traumaheling, groepsdynamica. Verbindend communiceren, focussen.

De tweedaagse is een afgerond geheel. Tevens dient het als kennismaking voor degenen die het gelijknamige traject overwegen.

Datums

6 feb 2019 - 20:00 tot 8 feb 2019 - 17:00

Trainer(s)

Marcel Swelsen
Kerstin Achtenberg

Prijs: 
€ 382,50

incl. verblijf

Datums

7 jun 2019 - 20:00 tot 9 jun 2019 - 17:00

Trainer(s)

Marcel Swelsen
Kerstin Achtenberg

Prijs: 
€ 382,50

incl. verblijf

Trainers

Marcel Swelsen

Marcel Swelsen

Ik ben mijn beroepsleven begonnen als muzikant en zelfstandig ondernemer. Ruim 20 jaar speelde ik in verschillende bands en had ik mijn eigen geluidsstudio en boekingskantoor.

Kerstin Achtenberg

Kerstin Achtenberg

Het is mijn passie mensen de veiligheid en ondersteuning te bieden om, met de voeten in de modder en het hoofd in de wolken, alle facetten van zichzelf te omarmen.

Gerelateerde trainingen

Ervaringen van anderen

Het intense gevoel wat ik had toen ik weg ging is er nog steeds. En als het al dreigt weg te gaan kan ik zo weer terughalen. En dat is heerlijk en dicht bij mezelf. Wat een cadeautje, het weekend. Het heeft mij precies gegeven wat ik nodig had en laten zien wat ik helder mocht krijgen.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.