Zomers Zijn – Jongeren (16 t/m 18 jaar)

Zomers Zijn 2023 – Jongeren (16 t/m 18 jaar)

... betekent één week (zo 23/jul - zo 30 jul/2023) verblijven –Zijn– op het domein van Kasteel de Schans.

ZomersZijn_vakantie_Jongeren_CursuscentrumdeSchans

Jezelf zijn

Een week lang (van maandag t/m vrijdag) zal tijdens de ochtend een doorlopende workshop zelfbewustzijn worden aangeboden in een vaste groep. De trainers/begeleiders van de Jongerengroep zijn Jeffrey en Kasper.

Thuiskomen bij jezelf

Het lichaam, we dragen het dag in dag uit met ons mee. Het verlaat nooit onze zijde en vertelt ons vaak belangrijke informatie. Zijn we moe en moeten we rusten? Hebben we honger en moeten we eten? Voelen we stress en kunnen we daar iets mee? Het zijn dingen die we alleen kunnen ontdekken door even terug te komen bij onszelf, maar dat is niet altijd makkelijk. Want hoe doe je dit nu, luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft. Daar gaan we in de Jongerenweek van Zomers Zijn 2023, met behulp van onder andere mindfulness, spel, meditatie, buitenactiviteiten en ademhalingsoefeningen, naar kijken.

Naast de workshop heb je de dag aan jezelf, en wordt het een week lang samen met leeftijdgenoten uitrusten na een intensief jaar. Volop genieten van samen zijn, lekker in het gras zitten, verdriet & blijdschap delen of lekker rond een vuurschaal mijmeren, het kan hier allemaal.

Verder is het mogelijk om zelf of met elkaar iets te organiseren. Bijvoorbeeld een dansavond, een wandeling en samen muziek maken. Waar mogelijk zullen wij deze initiatieven vanuit de Schans ondersteunen.

De Jongeren-week (zo. 23/jul. - zo. 30/jul.) gaat door bij een minimum van 12 aanmeldingen. Trommel jij je vrienden op om er ook bij te zijn?

► JA! Deze vakantie wil ik niet missen!

ZomersZijn_Jongerenweek_vakantie_CursuscentrumKasteeldeSchans

Je zal met open armen ontvangen worden door de trainers Jeffrey, Kasper en de workshop-assistenten, met alles wat er in je leeft. Jeffrey en Kasper zijn beide al een lange tijd bekende gezichten bij de schans, en na vele jaren assisteren gaan ze nu samen de Jongeren-week geven. Wees welkom!

► JA! Ik meld me aan!

De Jongeren-week (zo. 23/jul. - zo. 30/jul.) gaat door bij een minimum van 12 aanmeldingen. Trommel jij je vrienden op om er ook bij te zijn?

Info over prijzen en accommodatie.
Algemene pagina en informatie over Zomers Zijn.

Heb je een vraag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meld je hieronder aan, voor een onvergetelijke jongeren-vakantieweek!

Zomers-Zijn_vakantie_CursuscentrumdeSchans

Zomers Zijn! Een week met ervaringen die je een leven lang zult koesteren.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.