Vuurloop

Vuurloop ceremonies

Tijdens een vuurloopceremonie staat de kracht van het vuur centraal en daar onlosmakelijk mee verbonden de thema’s angst, grenzen, veiligheid, moed, wijsheid en verlangen.  Ons Hart bevat veel wijsheid over wat we echt graag willen. Het hoofd stelt ons o.a. in staat om na te denken en voorzichtig te zijn. Soms is dat verstandig, soms is dat weerstand en beperkt het ons om onze dromen te realiseren. Tijdens een vuurloopceremonie vraagt het vuur om bewust stil te staan bij je verlangen en wat je echt graag wilt. En of je bereid bent daarvoor door het vuur te gaan ?  Met de wijsheid, kracht en moed die ieder van ons in zich heeft kan dan de juiste keuze in de wereld gezet worden.

Er wordt veel zorg besteed aan veiligheid, een grondige voorbereiding en het zorgvuldig afstemmen op onszelf alvorens we voor het vuurpad gaan staan.

Na de vuurloop ceremonie neemt nazorg een belangrijke plek in. Zowel fysiek als emotioneel. Wat heeft het me je gedaan om over het vuur te lopen? Daarom is het een 2-daagse formule met een overnachting in een yurt.  

De ceremonie omvat de kennismaking en het op elkaar afstemmen als groep. De opbouw van de vuurstapel. Een voorbereidende meditatie. De ceremonie zelf. De tweede dag staat in het teken van de vuurloopervaring op een mooie en fijne manier afronden.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.