Vuurloop

Vuurloop ceremonie

Tijdens een vuurloopceremonie staat de kracht van het vuur centraal en daar onlosmakelijk mee verbonden de thema’s angst, grenzen, veiligheid, moed, wijsheid en verlangen.
Ons Hart bevat veel wijsheid over wat we echt graag willen. Het hoofd stelt ons o.a. in staat om na te denken en voorzichtig te zijn. Soms is dat verstandig, soms is dat weerstand en beperkt het ons om onze dromen te realiseren.
ijdens een vuurloopceremonie vraagt het vuur om bewust stil te staan bij je verlangen en wat je echt graag wilt. En of je bereid bent daarvoor door het vuur te gaan? Met de wijsheid, kracht en moed die ieder van ons in zich heeft kan dan de juiste keuze in de wereld gezet worden.

Er wordt veel zorg besteed aan veiligheid, een grondige voorbereiding en het zorgvuldig afstemmen op onszelf alvorens we voor het vuurpad gaan staan.

Na de vuurloop ceremonie neemt nazorg een belangrijke plek in. Zowel fysiek als emotioneel. Wat heeft het me je gedaan, om over het vuur te lopen? 

De ceremonie omvat de kennismaking en het op elkaar afstemmen als groep. De opbouw van de vuurstapel. Een voorbereidende meditatie. De ceremonie zelf. Tot slot luisteren we naar elkaars ervaringen om het op een mooie en fijne manier af te ronden.

Een vuurloop in de lente t/m de herfst is een 2-daagse, omdat we vanwege het daglicht later starten met de ceremonie. In de ochtend zal gestart worden met een wandeling of meditatie en de afsluitende ronde volgt daarna. In de 2-daagse is de overnachting in de Yurt in de deelnameprijs inbegrepen.

De wintervuurloop is een 1-daagse, omdat het vroeg donker is en we vroeger met de ceremonie kunnen starten. Voor wie dat wil, is een overnachting na afloop in de Yurt mogelijk, tegen meerprijs.Nieuwjaars-vuurloop op zaterdag 08/jan/2022

Op zaterdag 08/jan/2022 wordt een nieuwjaars-vuurloop gehouden. Binnenkort kan je je hieronder aanmelden. Houd deze pagina en/of de agenda in de gaten.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.