Rituelen

Op reis in de wereld van rituelen

Trainingen

Intensief rituelen-weekend voor mannen en vrouwen

Heb je ooit wel eens een zweethut ceremonie gedaan? Of een vuurloop­ritueel?
Een drum maken? Of is het een lang gekoesterde wens dat nog staat te trappelen.

Rituelen-intensive_zweethut-vuurloop-drum-bouwen_CursuscentrumdeSchans

Deze rituelen intensive is een 3-daagse waar je, met elkaar, een verbindende reis gaat maken vanuit je hoofd via het hart naar je ziel.

4-daagse workshop tussen kerst en nieuwjaar

Voor wie?

Voor iedereen die zijn hart wil verwarmen en zich wil bezinnen in de dagen tussen kerst en nieuwjaar. Tijdens deze workshop komen we samen op Cursuscentrum de Schans om stil te staan en inspiratie op te doen om verder te gaan. Voor wie in verbinding wil gaan met zichzelf en anderen.

Nachtvuur-Zweethut_CursuscentrumdeSchans

Wat kun je verwachten?

Zweethut-weekend met mannen en vrouwen samen

De zweethut is een reinigingsritueel waarin er een zuivering plaatsvindt op lichamelijk, emotioneel, rationeel en spiritueel niveau.

Gemengde-zweethut_CursuscentrumdeSchans

Zweethutritueel met alleen mannen

De zweethut is een Indiaans reinigingsritueel waarin er een zuivering plaatsvindt op lichamelijk, emotioneel, rationeel en spiritueel niveau.

Zweethut-mannen_CursuscentrumdeSchans

Zweethutritueel met alleen vrouwen

De zweethut is een Indiaans reinigingsritueel waarin een zuivering plaatsvindt op lichamelijk, emotioneel, rationeel en spiritueel niveau.

Vrouwen-zweethut_voeten-vuur_smudge_CursuscentrumdeSchans

Vuurloop ceremonie – één- of tweedaagse

Tijdens een vuurloopceremonie staat de kracht van het vuur centraal en daar onlosmakelijk mee verbonden de thema’s angst, grenzen, veiligheid, moed, wijsheid en verlangen.
Ons Hart bevat veel wijsheid over wat we echt graag willen. Het hoofd stelt ons o.a. in staat om na te denken en voorzichtig te zijn. Soms is dat verstandig, soms is dat weerstand en beperkt het ons om onze dromen te realiseren.