Onderdompel 2-daagse

In deze 2 dagen dompel je je heerlijk onder op de Schans. Even een moment van stil staan; verbinding maken; in je lijf komen; naar binnen gaan; ervaren; genieten en gewoon zijn.

De trainers nemen je mee op een mooie reis. Aanraking, lichaamswerk, dansen, man- en vrouw-energie, levensenergie het komt allemaal voorbij.

Deze training wordt verzorgd door verschillende trainers van de Schans, waaronder Fred, Petra, Marcel en Els. Voor jou een unieke kans om kennis te maken met meerdere trainers en hun kwaliteiten.

Zaterdag sluiten we de dag af met een diner verzorgd door onze bevlogen koks. Waarna er ruimte is voor een avond naar eigen invulling. Op zondag na het ontbijt ga je genieten van het laatste deel. Waarna we het programma afsluiten met een gezamenlijke lunch.

Onderdompel_CursuscentrumdeSchans

Tijdens deze training is er een een foto- videograaf aanwezig. Deze creëert nieuw materiaal die we gaan inzetten voor onze uitingen naar buiten, waaronder de website en de socials. Door deelname aan de training, geef je akkoord voor foto en videomateriaal waar jij op te zien bent. De fotograaf is bekend om binnen persoonlijke ontwikkelingstrajecten te fotograferen en video's te maken. Zoals hij zelf zegt: "ik ben de vlieg op de muur. In het begin zijn mensen zich even bewust van mij en daarna ga ik op in de training"

Voor wie?
Deze cursus is alleen bedoeld voor mensen die al een cursus op de Cursuscentrum de Schans hebben gedaan door het jaar heen of tijdens Zomers Zijn.

We zijn op zoek naar stellen, mannen en vrouwen, leeftijd jong (vanaf 16 jaar) en oud en alles er tussenin. Belangrijk is dat we tot een groep van ongeveer 20 personen komen met veel diversiteit.

Een extra oproep voor de jonge generatie om je aan te melden!

Je aanmelding is pas definitief na ons akkoord, aangezien we de diversiteit willen waarborgen.

Deelnameprijs:
Voor ons is het een cadeau dat we nieuw foto- en videomateriaal ontwikkelen. Het cadeau aan jou is, dat jij je heerlijk 2 dagen kunt laten onderdompelen op de Schans, tegen alleen verblijfskosten. Daarnaast heb je toegang tot alle kamers van de Hoeve, zonder extra kosten. Hierbij geldt vol = vol.


Op dit moment zijn er nog geen cursussen ingepland.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.