Nog geen vakantieplannen? Een week er tussenuit naar de Schans

Beste !subscriber_name,

Ben jij nog op zoek naar een vakantieweek,
waar niksen mag, en ook zinvol is,
waar je tijd hebt voor jezelf, en je ook wordt opgenomen in de groep,
waar je welkom bent zoals jij bent ...

Het is bijna vakantietijd en op de Schans tellen we de dagen af tot we de gasten van Zomers Zijn mogen begroeten.

Ook jij bent nog welkom… Alleen, met je vrienden, je partner of met je gezin!
Voel je van harte welkom om de zomer met ons te vieren!

Zomers-Zijn_tenten-nacht_DomeinKasteeldeSchans

Zomers Zijn

Zomers Zijn betekent een week verblijven –Zijn– op het domein van Kasteel de Schans, met een gevarieerd programma aan dagelijkse workshops en ruimte voor invulling van eigen activiteiten. Vakantie vieren, genieten van ontspanning, plezier maken, nieuwe mensen ontmoeten en oude bekenden. En elke dag zorgt het keukenteam ervoor dat er een heerlijk ontbijt, lunch en diner voor je klaarstaat.

Week 1 van 21 tot en met 28 juli [wachtlijst!] & week 2 van 28 juli tot en met 4 augustus.

Nog een paar plekjes vrij

Overweeg je nog om te komen, wacht dan niet te lang met je aan te melden. Er is alleen nog plaats in week 2, voor volwassenen, jongvolwassenen (19 t/m 23 jaar) en kinderen. Kijk hier voor meer informatie of je inschrijven.

Assisteren

Wil je niet als deelnemer komen, maar trekt Zomers Zijn wel... of kun je alleen in week 1 komen? We zijn nog op zoek naar assistenten voor week 1 (21-28 juli). Er is nog plaats voor 1 kinder-assistent en voor 1 keuken-assistent. Als je vragen of interesse hebt, laat het ons weten via teamwork@kasteeldeschans.com

Programma voor deelnemers – week 2

Er staan weer mooie ochtendworkshops op het programma. In week 2 zijn dat o.a. Rituelen, Ademen, Qi-gong, Zicht op je Innerlijke Familie, Mannen, Vrouwen, 4-handenmassage, het Jaarwiel, Je lichaam als canvas en Opstellingen.

Tijdens week 2 is er ook een voorproever (workshop) voor een nieuwe cursus dit jaar: 'Life for Real – Op weg naar Bezield Congruent Persoonlijk Leiderschap'.

En helemaal uniek deze zomer: 2 van de oprichters van Kasteel de Schans, Rob en Helena, zullen op een middag vertellen over hun ervaringen uit die begintijd.

We beginnen op maandag met een gezamenlijke workshop voor volwassenen om elkaar nog beter te leren kennen. De dansavond en het open podium zullen niet ontbreken. En als het weer het toelaat komt er weer een vuurloop. Ook als het te droog is, staat er een ander ritueel op de planning. En we sluiten weer af met een gezamenlijk eindritueel op zaterdag.

Jongvolwassenen (19 t/m 23 jaar) – week 2

Plezier, voelen, out of your comfort zone, vriendschappen voor het leven, diepe verbinding, jezelf zijn no matter what en relaxed, dit alles vind je terug in de Jongvolwassenen vakantieweek 2 tijdens Zomers Zijn op Domein de Schans.
Het thema van deze Jongvolwassen-zomerweek is: Ken je eigen-waarde.

Kinderen (2 t/m 16 jaar)

Tijdens de ochtendworkshops voor volwassenen, is er opvang zijn voor de kinderen, zodat de ouder(s) met een gerust hart en ten volle kunnen genieten van zijn/haar workshop en me-time. De kinderen en hun begeleiders gaan samen kijken hoe ze invulling gaan geven aan hun speel-tijd met leeftijdgenootjes, met zomerspelletjes, creatief zijn, de natuur intrekken, gaan zwemmen als het weer het toelaat, etc.
 
Zomers-Zijn_zangcirkel-kampvuur_DomeinKasteeldeSchans

Het grote Schans-Dans Feest

En als kers op de taart sluiten wij week 2 af met het grote Schans-Dans Feest t.g.v. 30 jaar De Schans! Op zaterdagmiddag, na een officieel moment en opening dompelen we je onder in een mooie en warme avond vol Schans entertainment, heerlijk eten, lekkere drankjes, een optreden van de enige echte De Schans Band, een DJ dansavond vol Schans hits en ja, nog veel meer. En omdat jij er dan al de hele week bent, hoef jij geen kaartje voor dit evenement te kopen!
Wil je alleen op zaterdag 3 augustus komen vieren en dansen, dan vind je hier meer informatie over het Grote Schans-Dans Feest

Hopelijk ontmoeten we elkaar op het Zomers Zijn en anders wensen we je een heerlijke zomer elders!

ZomersZijn_Kom-je-vakantie-vieren_DomeinKasteeldeSchans