Zomers Zijn – Jongvolwassen

DE MIDWEEK VOOR JONGVOLWASSENEN GAAT HELAAS NIET DOOR

Zomers Zijn 2021 – Jongvolwassenen (17 t/m 29 jaar)

In de zomer van 2021 zal er opnieuw geen VakantieAvontuur plaatsvinden omdat we verwachten dat de coronamaatregelen dat nog niet zullen toelaten.

We bieden wel iets anders aan, namelijk ‘Zomers Zijn’. [indien de maatregelen het dan toelaten]

Zomers Zijn Jongvolwassenen (17 t/m 29 jaar) betekent een midweek (zo. 08/08 - do. 12/08) verblijven –Zijn– op het domein van Kasteel de Schans.

Info over prijzen en accommodatie of meld je gelijk aan.

Elke dag zal tijdens de ochtend een facultatieve activiteit aangeboden worden door de Schans, zoals bv. een meditatie, ademsessie, dans, of we laten een thema aan bod komen met inbreng vanuit de groep.

Een week samen met leeftijdgenoten uitrusten na een intensief jaar. Volop genieten van samen sporten, muziek maken, bijpraten, verdriet & blijdschap delen, rond een vuurschaal mijmeren ...
Verder is het mogelijk om zelf of met elkaar iets te organiseren. Bijvoorbeeld een dansavond, een wandeling, samen muziek maken, etc. Waar mogelijk zullen wij deze initiatieven vanuit de Schans ondersteunen.

Het wordt dus geen VakantieAvontuur zoals we dat vroeger organiseerden. Het Zomers Zijn richt zich geheel op het samen verblijven op Cursuscentrum de Schans zonder het aanbod van vaste workshops.

Info over prijzen en accommodatie of meld je gelijk aan.

Datums

Zomers Zijn – Jongvolwassen – midweek 3
8 aug 2021 - 16:00 tot 12 aug 2021 - 12:00

Prijs: 
€  247,50

incl. verblijf, met eigen tent/caravan/camper
Gerelateerde trainingen
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.