Week 2

Week 2 (28 juli – 4 augustus)

In week 2 kun je je Kwetsbaarheid als Kracht gaan ervaren. Bij Aanraken in Verbinding ervaar je het goddelijke ontspannen van aanrakingen door masseren. Kom tot jezelf bij de Tantra van Norbert en Yvonne en de jongeren van 19 t/m 23 laten zich inspireren bij de Jongvolwassenen.

In de namiddag zijn er zowel voor de volwassenen als de kinderen workshops naar keuze.

Aanraken in Verbinding (massage) door Petra

Massage is een manier om tegemoet te komen aan de fundamentele menselijke behoefte om aangeraakt te worden. Deze workshop biedt je zes dagdelen vol met aanraken en aangeraakt worden, geven en ontvangen, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.

meer


Kwetsbaarheid als Kracht door Maud en Ton

Openstaan voor jezelf en voor een ander voelt kwetsbaar. Je maakt dan contact met wat er in jou leeft en laat dat zien aan de buitenwereld. Dat is spannend en vaak verbergen we liever wat we voelen. In deze workshop ga je opnieuw naar je lichaam luisteren en de kracht van jouw kwetsbaarheid voelen.

meer


Tantra van Norbert en Yvonne

We kijken afwisselend naar binnen en naar buiten, eerst naar jezelf en daarna in contact naar de ander. Er is tijd en aandacht voor datgene wat zich aandient. Je gaat met zachtheid voor jezelf kijken naar wat het met je doet en je wordt je bewust van je grenzen en verlangens. 

meer


Inspiratieweek voor Jongvolwassenen (19-23 jr) door Jannie

Tijdens deze week staan we stil bij wezenlijke thema’s die zich aandienen bij het op eigen benen gaan staan. We denken daarbij aan zaken zoals eigen keuzes maken, grenzen leren voelen en aangeven, omgaan met verantwoordelijkheid, helemaal jezelf kunnen zijn, durven experimenteren, omgaan met relaties.

meer


Kinderavontuur 

Elke week worden er aan de hand van een thema bosspelen gedaan, behendigheidsspelletjes, knutselen, muziek maken, etc. De activiteiten worden aangepast aan de samenstelling van de groep ( leeftijd, jongens/meisjes). Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De thema's zijn elke week weer een verrassing.

Schrijf je nu in!