Week 2

Week 2 (29 juli – 5 augustus)

In week 2 van kom je via de Autonomie en verbinding in contact met je verlangen en ontdek je manieren waarop je ze kunt vervullen. Bij het Masseren ervaar je het goddelijke ontspannen van aanrakingen. Vrouwen kunnen helemaal tot zichzelf komen bij Vrouw en Vrij zijn. Hoe leuk en spannend het leven kan zijn als je jong bent, kunnen de 13 tot 15-jarigen op een veilige manier ontdekken bij het Tieneravontuur.

In de namiddag zijn er zowel voor de volwassenen als de kinderen workshops naar keuze.

Aanraken in verbinding (Massage) door Petra

Massage is een manier om tegemoet te komen aan de fundamentele menselijke behoefte om aangeraakt te worden. Deze workshop bied je zes dagdelen vol met aanraken en aangeraakt worden, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.

meer


Autonomie & Verbinding door San en Peter  (wachtlijst)

In deze workshop staan je eigen ruimte, je autonomie en daarbij het verlangen om te verbinden centraal.

Met voldoende grond onder mijn voeten kan ik het teveel aan energie weer afgeven aan moeder aarde. Jij hoeft niet weg en ik hoef niet weg. Vanuit wederzijdse autonomie kunnen we in verbinding blijven en elkaar blijven respecteren.’

meer


Vrouw en Vrij zijn door Monique en Kerstin

Tijdens deze week ga je spelenderwijs jouw eigen, unieke ‘vrouw zijn’ ontdekken en vieren.

We gaan op zoek naar de verschillende facetten van jouw vrouwelijkheid. Welke leef jij vol en vrijuit? Welke kanten hou je liever verborgen? Wat staat je in de weg om jezelf vrij te geven?

meer

Tiener Avontuur (13-15 jr) door Jannie en Geert

Bepaal zelf hoe je jouw leven vormgeeft.

Je bent op een leeftijd waarop je zelfstandig wordt, je komt wat losser van je familie te staan en je vrienden nemen een steeds belangrijker plek in. Durf je jezelf een beetje bloot te geven, echte vriendschappen te smeden, onbekende wegen in te slaan? Wees gerust: aan avontuurlijke ontmoetingen en heerlijke fun geen gebrek!

meer


Kinderavontuur 

Elke week worden er aan de hand van een thema bosspelen gedaan, behendigheidsspelletjes, knutselen, muziek maken, etc. De activiteiten worden aangepast aan de samenstelling van de groep ( leeftijd, jongens/meisjes). Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De thema's zijn elke week weer een verrassing.

Schrijf je nu in!