Week 1

Week 1 (22 juli – 29 juli)

Deze week ontdek je je Kwetsbaarheid en Kracht, geef je liefdevol Expressie aan je Creativiteit en ontspan je met Tantra. De jongeren ontmoeten elkaar weer in de Jongerenweek.

In de namiddag zijn er zowel voor de volwassenen als de kinderen workshops naar keuze.

Tantra door Anoek (wachtlijst)

Tantra is het pad van bewustwording en bevrijding. Grenzen worden verlegd en tegenstellingen gaan in elkaar op. In de workshop tantra leer je die grenzen kennen en overstijgen. 

Tantra is thuis komen bij jezelf. Maar ook bij anderen, en bij het spirituele.

meer


Creativiteit & Expressie door Kerstin en Yvonne  

We gaan een reis maken naar bekende en minder bekende gebieden in jouw belevingswereld.

Tijdens deze workshop geven we door middel van beweging, ademhaling, visualisaties en diverse creatieve werkvormen expressie aan wat er binnen jou leeft.

meer


Kwetsbaarheid als kracht door Maud en Marcel  (wachtlijst)

Kom een week helemaal tot jezelf. Openstaan voor jezelf en voor een ander voelt kwetsbaar.

Je maakt dan contact met wat er in jou leeft en laat dat zien aan de buitenwereld. Dat  is spannend en vaak verbergen we liever wat we voelen. Soms zijn we ons daar zelfs niet meer van bewust. In deze workshop ga je opnieuw naar je lichaam luisteren en jouw kwetsbaarheid voelen.

meer


Jongerenweek door Veerle en Olivier

Deze jongerenweek is voor jongeren van 16 t/m 19 jaar.

In deze zomerweek staat “Vorm geven aan jouw leven” centraal.  Doe mee aan deze ontdekkingsreis en leer aan de hand van creativiteit, samenwerkingen, spellen, sport hoe uniek jij bent en hoe je dat zelf verder vorm kunt geven. Thema's als autonomie, seksualiteit, intimiteit en communicatie komen aan bod.

meer


Kinderavontuur (wachtlijst)

Elke week worden er aan de hand van een thema diverse activiteiten georganiseerd, zoals bosspelen, behendigheidsspelletjes, knutselen, muziek maken, etc. Daarbij houden we rekening met de samenstelling van de groep (grootte, leeftijd, jongens/meisjes). Ook is er ruimte voor eigen inbreng. De thema's zijn elke week een verrassing.

Schrijf je nu in!