Jongeren Zomerweek (16 t/m 18 jaar)

Leren over jezelf

In een leeftijd waar er veel verandert in je leven kan het soms binnenin flink stormen terwijl aan de buitenkant het leven gewoon doorgaat. Deze Jongeren Zomerweek (16 t/m 18 jaar) biedt een veilige omgeving waar je jezelf kan laten zien voorbij je maskers. Het delen over je angsten en onzekerheden, maar ook over je dromen en verlangens, maakt dat je je gezien voelt en zin krijgt om je eigen leven te creëren. Met veel energie en plezier leren jullie elkaar beter kennen. We gebruiken daarvoor onder andere deelrondes, spelletjes en (schrijf)-opdrachten. Je leert er op te vertrouwen dat je niet de enige bent met wat er vanbinnen bij jou leeft, en wat jou helpt om in je eigen kracht te gaan staan.

Deze week heeft mij weer rust gegeven en ik heb genoten van ieder moment. Ik sta nu weer anders in het leven, ben veel duidelijker met wat ik wil en wat ik niet wil en zorg ook beter voor mezelf.

Jongeren Zomerweek wordt gegeven door Meike Niemeijer.

Datums

19 jul 2020 - 16:00 tot 26 jul 2020 - 13:00

Trainer(s)

Meike Niemeijer

Prijs: 
€  475,00

incl. verblijf, met eigen tent/caravan

Trainers

Meike Niemeijer_Cursuscentrum de Schans

Meike Niemeijer

In 2006 kwam ik voor het eerst op Cursuscentrum de Schans. In de knoop met een aantal facetten in mijn leven zette ik de eerste stappen op het pad van persoonlijke ontwikkeling.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.