Adem en Leef! – Kerst-special

"Op adem komen" om weer ontspannen het nieuwe jaar in te gaan!

De donkere dagen rond kerst zijn bij uitstek het moment om van een druk jaar op adem te komen en contact te maken met je levensenergie. Ook een tijd waar mensen behoefte hebben aan verbinding, warmte, bezinning en gezelligheid.
Met ademhalingsoefeningen kun je jouw levensenergie verhogen. Je leert jouw adem voller en ruimer maken, wat je letterlijk meer lucht geeft. Het werkt bevrijdend en geeft je meer zelfvertrouwen.


Midwinter-special_Adem-Leef_CursuscentrumdeSchans

Je wordt in een warme en geborgen sfeer meegenomen naar de plaatsen in je lichaam waar jij spanning voelt. Vaak onbewust zijn wij in ons leven oppervlakkiger gaan ademen om minder te voelen. Daarmee houden we onze emoties onder controle. Door middel van bewuster te ademen, kan er ontspanning komen en kunnen gevoelens en herinneringen weer naar het bewustzijn komen. Dit geeft inzicht in jouw patronen en overtuigingen. Door deze te delen, aan te nemen en te omarmen kan er heling komen. Je zult meer verbinding voelen met jezelf (binnenwereld) en met mildheid kijken naar hoe je jezelf tot nu toe hebt laten zien aan de buitenwereld.

Maak herboren een stap naar het nieuwe jaar!

Je zult de workshop als bevrijdend, ontspannend en sprankelend ervaren. Naast diepgang is er ook tijd voor plezier, dansen en verwarmen bij het vuur van de open haard.

We gebruiken verschillende werkvormen: ademoefeningen, Emotioneel Lichaamswerk®, rituelen en meditaties. Er is ruimte om je ervaringen te delen.

Laat je hart verwarmen tijdens de kerst-special "Adem en Leef!"

Deze hartverwarmende workshop wordt gegeven door Jannie Grijzen en Maud Offermans.



Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (We kunnen helaas geen vragen beantwoorden, gesteld hieronder in het veld "Deel je ervaringen".)

Datums

Adem & Leef! – Kerst-special
16 dec 2022 - 20:00 tot 19 dec 2022 - 16:00

Trainer(s)

Jannie Grijzen
Maud Offermans

Prijs: 
€  580,00

incl. overnachting & maaltijden

Datums

Adem & Leef! – Kerst-special
15 dec 2023 - 20:00 tot 18 dec 2023 - 16:00

Trainer(s)

Jannie Grijzen
Maud Offermans

Prijs: 
€  610,00

incl. overnachting & maaltijden

Trainers

Jannie Grijzen

Jannie Grijzen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als lichaamsgericht trainer/therapeut en verbonden aan curuscentrum De Schans. Naast individuele sessies begeleid ik Tantra voor Koppels; Op adem komen, De Ontdekking -3d

Maud Offermans

Maud Offermans

In 1979 heb ik een plek in deze wereld ingenomen.

Gerelateerde trainingen
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.