Adem en Leef! – Kerst-special

"Op adem komen" om weer ontspannen het nieuwe jaar in te gaan!

De donkere dagen rond kerst zijn bij uitstek het moment om van een druk jaar op adem te komen en contact te maken met je levensenergie. Ook een tijd waar mensen behoefte hebben aan verbinding, warmte, bezinning en gezelligheid.
Met ademhalingsoefeningen kun je jouw levensenergie verhogen. Je leert jouw adem voller en ruimer maken, wat je letterlijk meer lucht geeft. Het werkt bevrijdend en geeft je meer zelfvertrouwen.


Midwinter-special_Adem-Leef_CursuscentrumdeSchans

Je wordt in een warme en geborgen sfeer meegenomen naar de plaatsen in je lichaam waar jij spanning voelt. Vaak onbewust zijn wij in ons leven oppervlakkiger gaan ademen om minder te voelen. Daarmee houden we onze emoties onder controle. Door middel van bewuster te ademen, kan er ontspanning komen en kunnen gevoelens en herinneringen weer naar het bewustzijn komen. Dit geeft inzicht in jouw patronen en overtuigingen. Door deze te delen, aan te nemen en te omarmen kan er heling komen. Je zult meer verbinding voelen met jezelf (binnenwereld) en met mildheid kijken naar hoe je jezelf tot nu toe hebt laten zien aan de buitenwereld.

Maak herboren een stap naar het nieuwe jaar!

Je zult de workshop als bevrijdend, ontspannend en sprankelend ervaren. Naast diepgang is er ook tijd voor plezier, dansen en verwarmen bij het vuur van de open haard.

We gebruiken verschillende werkvormen: ademoefeningen, Emotioneel Lichaamswerk®, rituelen en meditaties. Er is ruimte om je ervaringen te delen.

Laat je hart verwarmen tijdens de kerst-special "Adem en Leef!"

Deze hartverwarmende workshop wordt gegeven door Jannie Grijzen en Maud Offermans.► Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (Stel geen vragen in het veld "Deel je ervaringen", onderdaan deze pagina. Daar kunnen we je vraag helaas niet beantwoorden, en dat zou jammer zijn.)

Datums

Adem & Leef! – Kerst-special
15 dec 2023 - 20:00 tot 18 dec 2023 - 16:00

Trainer(s)

Jannie Grijzen
Maud Offermans

Prijs: 
€  623,50

incl. overnachting & maaltijden
Wachtlijst

Trainers

Jannie Grijzen

Jannie Grijzen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als lichaamsgericht trainer/therapeut en verbonden aan curuscentrum De Schans. Naast individuele sessies begeleid ik Tantra voor Koppels; Op adem komen, De Ontdekking -3d

Maud Offermans

Maud Offermans

In 1979 heb ik een plek in deze wereld ingenomen.

Gerelateerde trainingen

Ervaringen van anderen

Wat waren dit een mooie dagen. Op vrijdag avond was de ontmoeting met de andere deelnemers, assistenten en trainers. Het leuke was dat er een aantal bekenden waren vanuit Zomers Zijn. Voelde gelijk weer goed. Diezelfde avond van aankomst was er al een programma. En hoe bijzonder om dan op te merken dat je na 2 uur sommigen al even een knuffel geeft omdat je er voor elkaar wil zijn. Dit is alleen maar mogelijk door de veiligheid die zo snel gecreëerd wordt door iedereen. Het gehele programma was zeer afwisselend. Het wisselt van plezier maken en veel lachen, ademen, dansen, tot hele mooie gesprekken onderling naar aanleiding van oefeningen. Maar ook tot zeer intense oefeningen waarbij je met je eigen ik, je eigen gevoel aan de slag gaat en waar ook heel wat emoties naar buiten mogen komen. Alles mag er zijn. Ze geven je echt het gevoel dat je het waard bent en je er mag zijn, er toe doet. De goede zorgen van het gehele team voor de deelnemers, maar ook de goede zorgen van deelnemers onderling voor elkaar is zo warm en waardevol. En dan de geweldige verassing op de zondag avond met een bijzondere buiten activiteit en daarna een geweldig goed verzorgd feest buffet in het teken van de kerst. Prachtig. Ik heb genoten van deze mooie dagen en voel me dankbaar dat ik weer zoveel lieve mensen heb mogen ontmoeten en met me zelf aan de slag mocht gaan met goede steun. Het is zeker een aanrader om hier bij aanwezig te zijn. Vooral de duur spreekt me aan. In 4 dagen kun je je zelf net iets meer onderdompelen in jezelf verder onderzoeken dan in de reguliere weekenden heb ik gemerkt. Dus misschien ga ik nog een keer in de herkansing. Zo aan het einde van het jaar is dit wel echt een mooi cadeau aan je zelf.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.