Midwinter Specials

Vertrouw op je kracht en vier het leven

Aan het einde van het jaar staan we voor het begin van een nieuw jaar. Dit keerpunt, van het donker weer naar het licht gaan, is een mooi moment om stil te staan bij wat je doet en zich afspeelt in je leven. Hieronder vind je de workshops en rituelen die speciaal in deze tijd van het jaar plaatsvinden.

  • Vr. 16/dec/2022

Adem & Leef! – Kerst-special

  • Di. 27/dec/2022

De Langste Nachten

 

Trainingen

"Op adem komen" om weer ontspannen het nieuwe jaar in te gaan!

De donkere dagen rond kerst zijn bij uitstek het moment om van een druk jaar op adem te komen en contact te maken met je levensenergie. Ook een tijd waar mensen behoefte hebben aan verbinding, warmte, bezinning en gezelligheid.
Met ademhalingsoefeningen kun je jouw levensenergie verhogen. Je leert jouw adem voller en ruimer maken, wat je letterlijk meer lucht geeft. Het werkt bevrijdend en geeft je meer zelfvertrouwen.


Midwinter-special_Adem-Leef_CursuscentrumdeSchans

4-daagse workshop tussen kerst en nieuwjaar

Voor wie?

Voor iedereen die zijn hart wil verwarmen en zich wil bezinnen in de dagen tussen kerst en nieuwjaar. Tijdens deze workshop komen we samen op Cursuscentrum de Schans om stil te staan en inspiratie op te doen om verder te gaan. Voor wie in verbinding wil gaan met zichzelf en anderen.

Nachtvuur-Zweethut_CursuscentrumdeSchans

Wat kun je verwachten?