Aanraken in Verbinding – Introductiedag jaartraject

Kennismaking

Deze introductiedag is bedoeld voor eenieder die benieuwd is naar het Jaartraject 'Aanraken in Verbinding'. Het biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de trainers en hun werkwijze alsook de massage die je in de cursus zal gaan leren.

Je kunt proeven van een ontspannende massage door zowel te geven als te ontvangen, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.

Aanraken-in-Verbinding_Massage_CursuscentrumdeSchans► Als je vragen hebt, aarzel niet deze te stellen d.m.v. het CONTACTFORMULIER [link], en vermeld je zeker de titel van de cursus in je bericht. (Stel GEEN vragen in het veld "Deel hier je ervaringen", onderdaan deze pagina. Daar kunnen we je vraag helaas niet beantwoorden, en dat zou jammer zijn.)

Aanraken in Verbinding – Introductiedag jaartraject

Datums

Masseren vanuit je hart – Introductiedag
28 okt 2024 - 10:00 tot 17:00

Cursuscentrum de Schans

Kasteelstraat 18
3680 Opoeteren
België

Trainer(s)

Petra Groeneboer
Pim van Haren

Prijs: 
€  110,00

incl. koffie/thee, lunch

Ervaringen van anderen

Tijdens de introductiedag van het jaartraject was het erg fijn om al kennis te maken met het team. Er was aandacht voor veiligheid en contact/verbinding. Er kwamen al enkele teasers voor massages van het jaartraject zelf aan bod. Een mooi programma om te weten of het jaartraject wat voor jou is. Een mooie weergave voor wat je daarna eventueel te wachten staat. (sep. 2019)
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.