Jannie Grijzen

Sinds 1999 ben ik werkzaam als lichaamsgericht trainer/therapeut en verbonden aan Curuscentrum De Schans. Naast individuele sessies begeleid ik Tantra voor Koppels; Op adem komen, De Ontdekking -3daagse en de trajecttraining De Ont-dekkingstocht .

Na vijftien jaar werken als begeleidster in de jeugdhulpverlening en gezondheidszorg kwam Emotioneel Lichaamswerk op mijn pad. Ik stond te boek als een stoere meid en ik ontdekte dat in werkelijkheid mijn gedrag voor een groot deel werd bepaald door angsten. Ik werd mij ervan bewust dat ik mij als kind onveilig had gevoeld. Gaandeweg leerde ik te voelen wat er binnenin mij leefde. Het leek of ik makkelijk contact maakte, echter als mensen te dichtbij kwamen hield ik hen op een afstand. Ik voelde dat mijn verlangen is om in verbinding te zijn met mensen. En dat in dat contact alle emoties, pijn en angsten er mogen zijn. Dit is een proces wat niet eindigt en steeds in beweging blijft. Als trainer en als mens wil ik met aandacht, warmte en liefde mensen ondersteunen in hun zoektocht.

In de trainingen bied ik een sfeer van veiligheid en warmte. Een belangrijke basis om te werken aan je eigen proces.

Als basis voor het lichaamsgericht werken heb ik de opleiding tot trainer Emotioneel Lichaamswerk doorlopen. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd, onder meer in Geweldloze Communicatie, Systemisch werk, Relatie-therapie en traumawerk.

Persoonlijke sessies

Lichaamsgerichte individuele en relatiesessies. Voor persoonlijk contact of individuele sessie, neem per e-mail contact op met Jannie Grijzen.