Schanskrant nr 1, febr 2016

Joepie! Nieuwe site!

Nieuwe indeling

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe site is klaar. Het is misschien even wennen aan de nieuwe vormgeving en indeling, maar wij zijn er heel blij mee. Het uitgangspunt zijn de thema's waar op Kasteel De Schans mee gewerkt wordt. Denk daarbij aan Relatie´s, Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling, Man-Vrouw, Seksualiteit etc. Daarnaast leggen we de door ons gebruikte werkwijzen of methoden uit zoals Familie opstellingen, Emotioneel Lichaamswerk, Geweldloze Communicatie, Ademen etc. Je kunt ook zien zien in welke trainingen we deze veel gebruiken. 

Je eigen account bekijken

De site is veel dynamischer geworden. Je kunt nu inloggen op je eigen account zodat je zelf je (adres)gegevens kunt wijzigen, diëten kunt doorgeven of aanpassen, praktische zaken van jouw cursussen kunt bijhouden etc. Dit deel is nog ‘in aanbouw’, we blijven hier de komende maanden verder aan werken. We houden je steeds op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden.

Inloggen met je emailadres

Wanneer je voor de eerste keer wilt inloggen, kan het zijn dat de site aangeeft dat je emailadres al bij ons bekend is. Dan is er al een account voor je aangemaakt. Dit komt omdat je ooit met dat emailadres informatie hebt opgevraagd of een training hebt gedaan. Vraag dan je wachtwoord op via 'wachtwoord vergeten'. Je krijgt direct een email met een link om in te loggen. Daarna kan je je wachtwoord aanpassen en verder met inschrijven of rondneuzen (dit laatste kan ook zonder in te loggen).

Problemen met inloggen?

Als je niet kunt inloggen, laat het ons dan weten. Wij kunnen je verder helpen.
Het kan ook zijn dat je email in het verleden gebruikt is om anderen zoals je partner of kind (tiener) in te schrijven bij een training. Neem dan contact met ons op, dan corrigeren we dit zodat jij goed kunt inloggen.

Als je voor het eerst in contact komt met Kasteel de Schans, kun je gerust op de site rondkijken. Pas wanneer je je ergens voor wilt inschrijven maak je een account aan.
Kom je er niet uit? Laat het ons weten door deze mail te beantwoorden. Wij helpen je dan verder.

Avondcursussen

Op 15 en 16 februari, gaan de reeksen van 12 avonden van start. Inschrijven daarvoor kan nog.
Emotioneel lichaamswerk (Heerlen en Eindhoven) en de
Geweldloze Communicatie (Eindhoven en Uden).

Na de carnaval, Op 15 februari, is er een informatie avond over de Tantra avondcursus in Eindhoven. Deze gaat een week later, op 22 februari van start.

Trajecten

Het Echtgenoten / echt-genieten traject start op 11 maart. Deze training is voor koppels die behoefte hebben aan meer verdieping in hun relatie. Er is tijd om dat wat je ontdekt, ervaart en deelt een plek te geven en te laten beklijven
Ik & de Ander - Geweldloze Communicatie en Emotioneel Lichaamswerk traject start op 24 maart. Kritiek horen, kritiek leveren of zelfkritiek werken meestal niet. Alleen als we ons veilig voelen, kunnen we ons openen en zo contact maken met de buitenwereld zodat onze behoeftes vervuld kunnen worden.

Andere activiteiten in Februari en Maart

12 febr Emotioneel Lichaamswerk weekend. Als je door Emotioneel Lichaamswerk weer gaat voelen, ervaar je via je lichaam met welke blokkades je leeft en welke patronen je hinderen in het contact met jezelf en met andere mensen.

15 febr Licht op Rouw - Midweek. Wij bieden een training die stil staat bij jouw rouwverwerking, die stil staat bij dat wat nodig is in het hier en nu.

24 febr Massage Ontmoetingsavond. Voor wie zin heeft een massage uit te wisselen.

26 febr Echtgenoten / echt-genieten weekend. Relatie training om je open te stellen voor elkaar, liefde voelen stromen en een grotere verbondenheid te voelen.

12 maart Gemengde zweethut. Reinigings ritueel van de indianen, buiten in de natuur, deze keer voor mannen en vrouwen samen. 

17 maart Taal van mijn Hart. Geweldloze Communicatie relatie training voor koppels. In deze cursus leren wij je om constructief om te gaan met je irritatie, boosheid en verdriet.

19 maart Vrouwen zweethut. Reinigings ritueel van de indianen, buiten in de natuur, alleen voor vrouwen deze keer. 

30 maart Massage Ontmoetingsavond. Voor wie zin heeft een massage uit te wisselen. 

Open Deur Dag 2e Paasdag  28 maart

Nieuwsgierig naar onze locatie, de trainingen en de trainers? Kom dan 2e paasdag naar onze Open Deur Dag waar je allerlei korte workshops kunt volgen, kennis kunt maken met onze trainers en kunt genieten van de natuur op ons prachtige landgoed. Het programma van die dag vind je op onze site.