Kerst Specials

Vertrouw op je kracht en vier het leven

Aan het einde van het jaar staan we voor het begin van een nieuw jaar. Dit keerpunt is een mooi moment om stil te staan bij wat je doet in je leven. Er zijn twee workshops en een gemengde zweethut die speciaal in deze tijd van het jaar plaats vinden. 

Trainingen

Vierdaagse workshop tussen Kerst en Nieuwjaar. 

Voor wie ?

Voor iedereen die zijn hart wil verwarmen en zich wil bezinnen in de dagen tussen Kerst en Nieuwjaar. Tijdens deze dagen komen we samen op Kasteel De Schans om het leven te vieren, verbinding aan te gaan met onszelf en elkaar.

Aan de voorbije periode wordt betekenis gegeven, zodat je met dankbaarheid deze kunt afsluiten. Er wordt een eerste stap gezet naar het nieuwe jaar. Naast zingeving, bewustwording en rituelen is er tijd voor feest, ontmoeten en plezier.

Vier-daagse kerst-special Ademen

Ademen doen we allemaal. De eerste ademhaling is het begin van het leven buiten de baarmoeder en na de laatste ademhaling wordt ons leven beëindigd.

Zonder jou zou deze wereld niet hetzelfde zijn

In deze laatste dagen van het jaar gaan we richting het nieuwe jaar. Een mooi moment om stil te staan bij waar jij je nu bevindt en waar je naar toe wilt. Even tot rust komen tussen alle hectiek van school, studie, ouders, thuis, werk, tentamens, huiswerk en zo nog even door... In een andere omgeving ontspannen samen zijn met leeftijdsgenoten, het oude los laten en het nieuwe verwelkomen.