Een lichtpuntje – extra Schanskrant

Lichtpuntje

De kortste dag is voorbij en de dagen beginnen weer te lengen. Het lichtfeest is een tijd van bezinning, een tijd om in deze donkere tijden de lichtpuntjes te blijven zien en te omarmen en elkaar daarin ondersteunen.

Voor ons is één van die lichtpuntjes dat we open mogen blijven en de cursussen kunnen doorgaan. We zijn blij dat we tijdens deze donkere dagen jou een warm welkom kunnen bieden, op onze mooie ontmoetingsplek.

Collage_nwsbr_2021dec-xtr_wensen_CursuscentrumdeSchans

We wensen je een verbonden, liefdevol en gezond 2022 toe met vele lichtpuntjes!

Een mooie start van het nieuwe jaar kan zijn om voor jezelf over het vuur te gaan tijdens de Nieuwjaars Vuurloop op 8 januari. De vuurloop is een magisch ritueel, waarbij je jezelf toestaat om voor jouw verlangen over het vuur te gaan, of, tijdens datzelfde weekend met je partner je relatie te verdiepen en de liefde intens te beleven tijdens een weekend Echtgenoten/ Echt-genieten (start 7 januari). Een week later kan je hier terecht als je alleen bent en wilt onderzoeken waar jij je afsluit voor de liefde, in de cursus Tussen Liefde en Leegte – voor mensen met een relatiewens! (14 januari)

In al deze cursussen gaat het over het vuur in onszelf! Hoe kunnen we ons openen en blijven vertrouwen op het vuur in ons, onze innerlijke kracht. In deze tijd is dat een extra uitdaging.

Collage_nwsbr_2021dec-xtr_lichtjes_CursuscentrumdeSchans

Vuur

Ik wil vuur
Levenslang vuur
Want we leven misschien maar zevenhonderdduizend uur
En ik wil elk uur vuur

'Stef Bos'

Cursuscentrum de Schans – Samen thuiskomen bij Jezelf
We hopen je binnenkort te ontmoeten bij één van onze cursussen!

Overzicht van de cursussen in de agenda vind je hier.
Bekijk de online versie van deze december extra Schanskrant.
Vorige uitgaven van de Schanskrant.

facebook.com/cursuscentrumkasteeldeschans