Testimonial deelneemster De Magie van de Moederschoot

'De magie van de moederschoot, is alweer ruim 2 maanden geleden... Graag laat ik je weten wat de ' 4 daagse' mij gebracht heeft.

Mijn ogen en mijn hart zijn open gegaan voor vrouwen. lk voel een diepe verbondenheid. Ik heb ontroering, intimiteit en verbondenheid ervaren die ik alleen ken in het contact met mijn eigen man en kinderen... ik voel diep respect voor de manier waarop sommige vrouwen een diepe wond of een groot lot dragen lk heb ervaren hoe het dragen van zo'n lot, draaglijker wordt, als wij ons laten voeden door de bron, de moederschoot, door te leunen en te rusten bij elkaar.

Vrouwen Lepeltje-lepeltje bij Magie van de Moederschoot

We hoeven het niet 'alleen' te doen. Sterker nog, we dienen onze kinderen door het voorbeeld te geven het `samen te doen en te dragen'. We dienen ook de mensheid door ons juist te verbinden, ons elkaars lot aan te trekken, er voor elkaar te zijn, ons hart voor elkaar open te zetten, en samen te huilen en te lachen, te zwoegen en te dansen, bang te zijn of te vechten als een leeuwin voor haar welpen... En te weten dat we allen aan elkaar verbonden zijn,' met dezelfde oermoeder en met moeder aarde.

'Wat zijn vrouwen eigenlijk mooi en zacht en wijs' en ' wat zijn mannen eigenlijk leuk, stoer, ondernemend'. Wat zijn de verschillen eigenlijk prachtig !

Er is natuurlijk nog veel meer te zeggen over 4 zulke intense dagen, maar dit is voor mij de essentie.