Marjolijn Bongers

Na een intensieve periode in mijn leven heb ik besloten het roer helemaal om te gooien.

Ik ben mij steeds meer gaan verdiepen in wat voeding, beweging, slaap, rust en zelfzorg kunnen betekenen voor onze gezondheid. En ja het blijft altijd een uitdaging om de juiste balans te vinden.

Yoga is voor mij een way of life geworden en helpt mij om zowel fysiek als mentaal flexibeler te worden en stress te minimaliseren. Het geeft me zelfvertrouwen en maakt dat ik veerkrachtiger in het leven sta. Dat wil ik ook graag doorgeven aan anderen op een speelse manier.
In Australië heb ik een opleiding gevolgd tot yoga docent. Bij de yoga die ik geef ligt de focus op bewustzijn, ademhaling en meditatie.

In de verwen-vastenweek "ik hou van mij" komt alles wat mijn in balans houdt samen; voeding, beweging, rust, zelfzorg, aandacht voor jezelf, zorg en liefde van mensen om je heen. Graag nemen we je mee in een ervaring hoe het is om zorg te dragen voor jezelf en om van je zelf te houden.

De verwen-vastenweek geef ik samen met een team van fantastische mensen die jullie zullen verwennen, masseren en ondersteunen.