Grote Schans-Dans feest

30 jaar de Schans Dansfeest_03-aug-2024_CursuscentrumdeSchans

In 1994 opende De Schans de poorten en startten de eerste cursussen en trainingen op ons terrein. Nu 30 jaar later en vele trainingen, cursussen en verhalen verder, is De Schans voor velen een onmisbare plek in hun leven geworden.
We hebben er samen gelachen, gehuild en geschreeuwd. Gezweet, gevloekt, gestampt en gedanst. Gepraat en gezwegen.
Liefdes gingen, liefdes kwamen of kregen een nieuwe dimensie en schwung. Nieuwe vriendschappen werden voor het leven gesloten, op een manier die we erbuiten vaak niet kennen.
Dertig jaar De Schans is meer dan alleen training, een workshop of een traject, het heeft onze levens opnieuw vormgegeven en richting bepaald.

Om dit te vieren en omdat 30 jaar een mooie leeftijd is én we ook wel van een mooi feest houden, nodigen wij jou uit voor: het Grote Schans-Dans feest op zaterdag 3 augustus 2024.
Een middag en avond om oude bekenden en vrienden te ontmoeten en nieuwe bekenden tegen te komen.
Kom dansen, kom lachen, kom sjansen, kom verhalen, kom een drankje doen en samen genieten van een programma door en voor Schansers.

Met een kaartje van €30,-, inclusief drank en eten, willen we het feest voor iedereen toegankelijk houden. Hiermee zijn we helaas niet uit de kosten. Draag je de Schans een warm hart toe en wil je ons hierbij ondersteunen, is dat meer dan welkom!

We geven dit Grote Schans-Dans feest maar één keer, dus zorg dat je erbij bent!
Dit gaat gebeuren: Tussen 15u00 en 17u00, heten we je van harte welkom.
Na een officieel moment en opening dompelen we je onder in een mooie en warme avond vol Schans entertainment, heerlijk eten, lekkere drankjes, een optreden van de enige echte De Schans Band, een DJ dansavond vol Schans hits en ja, nog veel meer.

Dat je het niet wilt missen mag inmiddels wel duidelijk zijn. Het feest valt in de tweede week van Zomers Zijn en hoe je erbij kunt zijn, gaan we je nu vertellen:


Ben je er die week al met Zomers Zijn?

Dan hoef je niks meer te doen, je bent er namelijk al.
Drankjes koop je dan zoals je dat dan al de hele week doet.
Oké, je hoeft bijna niks te doen. We waarderen het erg wanneer je een donatie (zie lager Ticket kopen) doet voor de pot, waaruit we de rest van de organisatiekosten (buiten eten en drinken) mee betalen. En dat wordt gaaf.


Kom je alleen voor het Feestavond naar de Schans?

Geef je dan hier beneden op! (zie lager Ticket kopen)
Je betaalt voor een middag/avond alles-inclusief voor eten en drinken, de mooie prijs van € 30,-. Hiermee bekostigen we jouw eten en drinken (ja, ook biertjes, wijn en fris) voor deze avond.

Wil je blijven slapen, dat kan, boek dan een extra camping-overnachting of nachtje groepszaal, met een zondags Schans ontbijt erbij.
Ook voor jou geldt dat een vrije donatie voor de rest van de organisatiekosten vrijblijvend is en zeker ook welkom.


Kom gezellig mee vieren en proosten op 30 jaar De Schans en op de volgende 30 jaren.
Tot zaterdag 3 augustus!

Datums

30 jaar de Schans Dansfeest
3 aug 2024 - 16:00 tot 23:45

Prijs: 
€  30,00

Zie Hipsy voor informatie
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.