Crowdfunding

Financiële steun aan Cursuscentrum de Schans

De coronacrisis zit ons allemaal al langer dan een jaar stevig in de weg, waardoor we helaas geen live programma’s mogen verzorgen. Tijdens de afgelopen maanden hebben we plannen gemaakt om sterker uit de crisis te komen.

Eén van de meest ingrijpende projecten waar we mee bezig zijn, is de – langverwachte – verbouwing van de Hoeve, een megaproject waarvan we veel toegevoegde waarde verwachten. Met behoud van de veilige bedding van deze karakteristieke plek, bouwen we een eigentijdse accommodatie met meer comfort en mogelijkheden om nieuwe ervaringen te beleven. Een plek om te kunnen doen waar het bij ons in essentie over gaat: Samen thuiskomen bij Jezelf.

Helaas ‘eet’ de crisis de reserves op die we hadden. Daarom hebben we jouw hulp nodig om de verbouwing te realiseren. De begroting voor de afwerking van en de inrichting na de verbouwing bedraagt € 125.000.

Op 16 juni 2021 stond de teller op:

Afbeelding_Hoeve_financiering_CursuscentrumKasteeldeSchans_20210616

Je kunt op diverse manieren je steentje bijdragen. Van gratis sponsoren tot € xxx, vul zelf maar in ...

De diverse manieren om ons financieel te steunen:

Adopteer een nieuwe dakpan

Vanuit de Schans Veilingparty, die we begin februari hielden, is spontaan de actie – Adopteer een dakpan – ontstaan. Inmiddels zijn er 270 nieuwe dakpannen geadopteerd. Op het vernieuwde dak van de hele Hoeve liggen ongeveer 7000 dakpannen, wist de dakdekker te vertellen. Genoeg voor nog heel veel adoptieouders! Voor 10,- euro maak jij een wees-dakpan gelukkig... en ons ook.

 Adopteer hier een dakpan of klik op het Hoeve-dak hieronder.

Nieuwe dak Hoeve_CursuscentrumdeSchans

Donatie – De Schans bouwt aan de toekomst

Via een eenvoudige weg kan je een donatie doen voor de toekomst van de Schans. Dat kan met een paar klikken heel eenvoudig op het betalingsplatform van Chipta, of klik op de afbeelding hieronder.

Schets_verbouwing-Hoeve_gelijkvloers_pijl_CursuscentrumdeSchans

"Super dat jullie in de corona tijd niet bij de pakken neer gaan zitten, maar juist de stap voorwaarts zetten. Wij ondersteunen daar graag bij."

Sponsorkliks

GRATIS de Schans sponsoren? Ja, het kan écht, met SponsorKliks!
Met veel van je dagelijkse online aankopen kan je gratis de Schans sponsoren! Denk daarbij aan bol.com (m.u.v. boeken), Coolblue, Thuisbezorgd.nl, Takeaway.com, Otto, Zalando, Booking.com, MediaMart, greetz.nl, Staatsloterij, Alibaba, Brussels Airlines, Vistaprint, CenterParcs, deBijenkorf en heel vele andere. Een klein gebaar maakt een heel verschil, en kost je absoluut niets. Hoe eenvoudig het werkt, lees je verder onze SponsorKliks pagina of klik op afbeelding hieronder.

SponsorKliks_CuruscentrumdeSchans

Overschrijving per bank

Als je het op de oude vertrouwde manier wilt doen, kun je ook een donatie overmaken op rekeningnummer IBAN: BE66 0015 7538 1343, BIC: GEBABEBB, t.a.v. Kasteel de Schans BV, onder vermelding van 'Donatie Hoeve' of 'Steun donatie' als je niet specifiek voor de Hoeve wilt doneren.

"Ik doe mee aan de lening om er voor te zorgen dat de Schans als instituut blijft bewaard voor de toekomst. Als een veilige plek waar ieder die dat wil geholpen kan worden bij haar/zijn stappen op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Omdat ik heb ervaren dat de Schans daarbij een wezenlijke bijdrage kan leveren via cursussen en trainingen, maar minstens zo belangrijk, door de hele entourage. Daar voel ik me heel dankbaar voor. Dus draag ik mijn steentje bij in financiële vorm."

Crowdlending (lening)

De einddatum voor de inschrijving was 15 juni 2021, en is nu verlopen.
Het gestelde doel van € 75.000 voor de lening is overschreden. Sprakeloos, blij en dankbaar voor alle leenbedragen die het centrum mocht ontvangen, en nog veel blijer met de blijk van steun die daar achter zit en dat er zoveel mensen onze liefde voor deze bijzonder plek delen. Diepe dankjewel!

'Ik heb niet heel lang hoeven nadenken over de lening. De rust en zingeving die ik op de Schans en bij mensen van de Schans heb gevonden en nog steeds vind, gun ik iedereen. Ik voel mij gedragen door de bedding die ik ervaar en het idee dat ik daar voor voeding kan vinden. Ik ben dan ook blij dat ik op deze manier aan de ontwikkeling van de Schans kan bijdragen. Ik ben er van overtuigd dat dit project succesvol gaat worden.'

We zijn je enorm dankbaar voor alle steun. Groot en klein. Financieel of door je aanwezigheid of ondersteunende woorden. En met ons vele mensen die in de toekomst, op welke manier dan ook, baat hebben bij wat wij elkaar hier samen te bieden hebben.

Cursuscentrum de Schans – Samen thuiskomen bij Jezelf

facebook.com/cursuscentrumkasteeldeschans