Avondcursussen

En zie in de avond het begin van een dag...

Sommige trainingen worden ook in de vorm van een avondcursus gegeven. Deze vinden plaats op verschillende lokatie´s in de regio. 

In vergelijking met een weekend training duren de avonden maar kort, maar het voordeel is dat je elke week elkaar terug ziet. Dingen waar je die afgelopen week tegenaan gelopen bent kunt je delen. De oefeningen die je doet kun je in de volgende week extra aandacht geven en zo makkelijker integreren in je dagelijkse leven. 

In de weken voor avondcursus start is er een gratis informatie avond waarin je kunt kennis maken met de trainer, vragen kunt stellen en een beetje kunt proeven van de cursus. Meestal bestaat een avondcursus uit één avond per week, 12 weken lang. 

Trainingen

Eindhoven, 10 weken, 1 avond per week onthaasten en jezelf ont-moeten.

Tantra is een bewustwordingsproces in het maken van contact, het kwetsbaar kunnen zijn, grenzen aan durven geven, oogcontact en hartscontact kunnen maken, aanraken en aangeraakt worden. De ander in zijn of haar eigenheid met respect tegemoet treden. In het contact aanwezig zijn en blijven, de ander werkelijk kunnen zien.

Ontmoetingsavond waarbij massages worden uitgewisseld

Voor iedereen die de behoefte voelt om anderen te ontmoeten en samen massages uit te wisselen, worden maandelijks

Een avond met vrouwen samen-zijn.

Elke maand komen vrouwen een avond bij elkaar op Cursuscentrum de Schans. Om elkaar te zien en te horen met ons hart. Om samen te lachen en te huilen. Om samen te dansen, te zingen en om samen stil te zijn. Om met aandacht te 'Zijn' bij wat er in ons leeft op dat moment. Om de verbinding met elkaar te ervaren waaruit we kracht kunnen putten. Om elkaar te steunen en te voeden.

Welke Vrouwen?

Alle vrouwen vanaf 20 jaar die er naar verlangen om zich geborgen en gesteund te voelen door andere vrouwen. Vrouwen die zich daar helemaal comfortabel bij voelen en vrouwen die dat spannend vinden. Welkom!

Welk Veld?

Wegens COVID-19 wordt er momenteel geen avondcursus ELW aangeboden. Door de vele veranderingen is een traject momenteel (nog) niet haalbaar.


Reeks van 10 avonden in/rond Eindhoven