Te gast bij de Schans

Iemands bestemming is nooit een plaats, maar eerder een nieuwe manier van kijken naar dingen. – Henry Miller

Te Gast Bij, een mooi concept, waarbij we een nauwe samenwerking aangaan met een aantal externe trainers. Met deze trainers creëren we een onderscheidend laagdrempelig aanbod op Domein de Schans, voor de bekende en nieuwe Schansers. De Te Gast Bij-trainers die we dit jaar gaan zien zijn Janine Eggebeen, Vivian Gorissen en Pieter Tuytten. Een warm welkom voor jullie!

De eerste weekendtraining In contact met je onderstroom wordt van 21 t/m 23 juni gegeven door Vivian & Pieter. Houd onze updates in de gaten voor meer informatie over de Te Gast Bij cursussen, workshops en retraites.

Trainingen

Contact maken met jouw onderstroom

Je leidt je leven, maar ergens leef je niet voluit. Ken je dat? Je houdt jezelf tegen in wat je echt wilt. Je voelt je met regelmaat onzeker. Je gedachten zijn niet altijd even positief richting jezelf. Je voelt je vaak moe. Dit zijn enkele voorbeelden waar je regelmatig tegenaan loopt.
Dit maakt deel uit van een onderstroom die je niet ziet en waarvan je niet weet wanneer je erin zit. En als je erin zit, brengt dit minder fijne emoties met zich mee en wil je er zo snel mogelijk bij vandaan.